Väntan snart över

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av lillakarin, 22 september 2005.

 1. lillakarin

  lillakarin Medlem

  [8D]Hej. Nu är det bara knappt en vecka kvar tills vi reser rill San Agustin för att njuta av ön i 2 veckor. Kan knappt fatta att det äntligen är dags. Känns långt bort når vi beställde.
  Karin
   
 2. klara

  klara Medlem

  Hej Karin!
  Det låter härligt. Hur länge ska ni vara i San Agustin? Jag och min make åker till Meloneras den 15 oktober och ska vara där i 2 veckor. Det känns underbart att få komma från höstrusket för ett tag. Nedräkningen har börjat.
  Klara
   
 3. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej Klara. Vi ska vara i San Agustin i 2 veckor. Brukar åka varje höst. Vi åker hem den dagen ni kommer ner. Sen är det bara att börja längta igen.
  Karin
   
 4. Nick08

  Nick08 Medlem

  Hej Karin
  Jag blir riktigt avundsjuk på er som får åka. För mig blir det inte för än till våren...troligtvis.
  Skriv gärna här på forumet och berätta hur ni har det.
  Trevlig vistelse
   
 5. klara

  klara Medlem

  Det tänker jag absolut göra. Vi planerar även ta en avstickare dit på en vecka under sommarsemestern i juli någon gång, men vi tänker ändå åka ner två veckor i oktober. Det är perfekt om man kan på något vis, så slipper längtan bli så lång till nästa gång.
  Klara
   
 6. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej. Jag ska gå in på internetcafeet på Tre Hjärtan och skicka en lägesrapport. Annars skriver jag när vi är tillbaka i grottekvarnen igen den 17/10
  Karin
   
 7. klara

  klara Medlem

  Kanon. Vi har varit och ätit på Tre hjärtan. Mycket trevlig personal. Det finns t.o.m. svensktlande personalande pesonal där. I fjol åkte vi ner den 12 oktober. Då träffade vi en kille som jobbade där som kom från Göteborg. M.A.O. ett mycket trevligt ställe.
   
 8. Pellis

  Pellis Medlem

  Åh, vad härligt! Tänk att det äntligen är dax att åka! Var ska du bo i San Agustin?
  Vi kanske ses...!? Om jag hittar en flygstol som inte är superdyr, kanske vi tar ett litet höstlov. Annars så har jag precis bokat sommarens reguljäraflyg. Vill inte göra samma misstag som nu i sommar att det blev 7.000:- dyrare bara för att vi skulle ha "is" i magen. Resan var redan nästan 2.000:- dyrare än första gången jag tittade nu i augusti, så priserna stiger. Bensinen och oljan blir inte billigare. Men innan sommaren nalkas jul och då blir vi där i 3 veckor.
   
 9. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej. Vi brukar åka med STS Solresor och bor på Hotell Miami Playa.
  Där har vi bott i flera år och trivs bra. Samanlagt blir vi 6 par som strålar samman från olika håll i Sverige, det har vi gjort varje höst i många år. Hotellet är litet så det blir en sorts familjekänsla. Man vet vilka som bor på hotellet så då är det lätt att lägga märke till om "utomstående" kommer. Därför är det inte så stor risk för inbrott.
  Karin
   
 10. Pellis

  Pellis Medlem

  Ah, menar du Miami Beach som ligger efter strandpromenaden? Helt nyrenoverat? Såg superfint ut nu i somras när vi gick förbi men i maj när de började renoveringen, oj, hur det såg ut.
  Det är ett fantastiskt läge!
   
 11. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej. Nej jag menar inte Miami Beach, det är "moderhotellet" där receptionen finns. Det hotell jag menar heter Miami Playa och ligger snett emot hotell Folias. Man kan gå in på Solresors hemsida och klicka sig fram till hotell i S A då kan man se en bild på¨stället. Det finns inte med i katalogen längre varför vet jag inte. Det är som sagt ett litet hotell med bara 12 lägenheter. Det finns en liten pool i trädgården men man har ju hela Atlanten att bada i, ingen bar eller sånt, men vi har det trevligt ändå.
  Karin
   
 12. klara

  klara Medlem

  Jaha, då har vi dan före dan. I morgon äntligen är det dags att åka till gran canaria, Meloneras. Jag hoppas att lillakarin har haft det skönt i San Augustin. Du skulle väl komma hem i morgon. Ha det så bra, alla kanarieforumare. Vi hörs igen, när jag kommer hem den 29/10.
  Klara
   
 13. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Klara!
  Hoppas ni får en riktigt skön vistelse på Gran Canaria. Själv får jag vänta några dar till, närmare bestämt 98st. Men den som väntar på något gott....[8D]. Ska bli spännande att få höra hur det var på Meloneras med!
  Cattis
   
 14. klara

  klara Medlem

  Hej! Nu har vi kommit hem från Meloneras. Det var första gången som vi var där och vi ångrar oss verkligen inte. Vi bodde på en anläggning som hette Cai beach.Det var små radhusliknande lägenheter. Servicen var perfekt. Vi hade tre stora pooler och inte mindre än tre bubbelpooler inom anläggningen. Jag trodde inte att det var så mycket resturanger som det faktiskt var. Det räckte verkligen till med råge. Det var mycket bra mat på de flesta resturangerna därute, men helt klart bäst var Toro Piedra. Helt fantastisk personal och mycket tillmötesgående. Tre gånger åkte vi bussen in till PDI, men det är inget som vi saknade, trots att vi har varit där sju gånger innan. Denna gången sökte vi lugnet och det fick vi i Meloneras. Smaken är ju delad. Det är ett resemål, som vi varmt kan rekommendera, för de som bara vill ta det lugnt och koppla av. Klara
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis