Var är alla?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anneghost, 7 april 2006.

 1. anneghost

  anneghost Medlem

  Får musten ur er alla när Janne får till GC? Tänk nu sitter han i solen och mår gott :-( hoppas att han får det bra där nere och att det blir fint väder.

  Annelie
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Ja, jag har också en kompis som åkte ner idag...hon är väl förunnad den resan men ändå kan jag inte låta bli att vara avundsjuk. Men sa hon; tänk som många gånger jag har varit avundsjuk på dig när du har åkt. Och ja, jag har glatt SMS:at henne otaliga gånger och skrivit; nu sitter jag här på altanen i 23 graders värme och dricker mousserande! Host harkel, hhm det stämmer ju. Jag har förberett henne på att San Agustins köpcenter ser hemskt ut men fyller en viss funktion, hon har fått en karta både från tryck och från google earth, tips på några utflykter, bra restuaranger m.m. Suck, nu vill jag bara iväg eller så får våren ta och masa sig hit! NU!!!
   
 3. Johanna

  Johanna Medlem

  Ja, här är jag ialla fall, men jag vet inte riktigt vad jag skall skriva om! Kan ju berätta om att jag har varit på GC 7 ggr under åren som gått, de senaste åren har vi åkt varje år då jag äntligen har lyckats muta med mig min gubbe och övertala honom om att det är värt att lägga en massa pengar på att resa, vilket han väl fortfarande inte tycker, men han åker ju med ialla fall! Ni som följt forumet vet väl kanske att det är Bahia Feliz som är "vårt" ställe och vi trivs bra där även om det inte händer särskilt mycket, men det ligger ganska bra med tanke på avstånd till både Las Palmas eller om man vill ta en tur åt andra hållet! Jag verkar iof vara ganska ensam om att gilla Bahia Feliz på detta forum, men vad gör väl det!! Adios amigos!
   
 4. Riggan

  Riggan Medlem

  God kväll i stugan!
  Jag har en vännina som åker ner imorgon från Sturup. såp man är väl lite låg ikväll. Skulle gärna åker ner igen om ekonomin tillät.
  Ha en trevlig helg i stugorna här hemma:)

  Riggan
   
 5. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag sitter och funderar på hur jag ska komma iväg. Känner mig en aning splittrad för jag vill iväg men inte själv! Men samtidigt så blir det bra mycket pengar om vi åker hela familjen (5 personer), men jag har lovat mig själv att åka med dem nästa gång för jag har sådan ångest när jag åker själv. Det är när jag flyger dit och när jag flyger hem som jag har en stor klump i magen för tänk om det händer något! Då har mina barn ingen mamma! (ja, jag vet att jag är knäpp)Samtigt så var är det härligt för mig att åka ned själv utan alla måsten som det blir när man är mamma, jag kunde bara tänka på mig själv och bara göra det jag ville göra och hade lust med. jag fick sådan energi där nere och jag har fortfarande kvar av den energin! Nu har jag visserligen fått tillbaka värken men jag orkar mycket mera än innan jag åkte ned.

  Nästa gång vill jag vara en vecka i Las Palmas och en vecka på södra sidan. Jag blev förälskad i Las Palmas när jag var där nu sist. Hotell vid stranden mmmmmmm härligt :)

  Annelie
   
 6. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej Anneli!
  Förstår om du har ångest när du åker från din familj.
  Våra grannar med bägge barnen och deras barnbarn ,11 personer sammanlagt åkte till Lazarote för 14 dagar sedan. Hemma var bara hans mamma. Då tänkte jag på hur hemskt det skulle var om något hände.Men allt gick bra och alla är hemma.
  Jag har väl aldrig tänkt så heller förän i år ,nu när vi väntar vårt första barnbarn. Deadline är den 13 april så håll alla tummar för oss. vi längtar så.
  Jag skulle också vilja åka till G.C. nu igen. Men som sjukpensionär har man ju inte så mycket pengar så jag är glad för de 14 dagar vi brukar åka i februari.
  Må så gott[8D]

  Riggan
   
 7. chica

  chica Medlem

  Ja det känns lite som man tappat kraften och vintern suger, den ger inte upp. Jag sitter också här och längtar. Just när jag skulle till att betala in min resa till Las Palmas i påsk inträffade sjukdom och dödsfall i min närhet så det blev inget av med någon påskresa. Det känns ändå skönt att höra att andra far iväg, eller kommer hem. Det skänker lite tröst och jag drömmer vidare. Även om man inte får resa söderut nu så måste väl ändå våren i Sverige vänta bakom hörnet, och det är en underbar tid som ligger framför oss.
   
 8. anneghost

  anneghost Medlem

  Riggan: Det där med pengar är en historia för sig. Fick 75% sjukersättning nu från 1 april. Tidsbegränsad visserligen, förhoppningsvis så kommer jag kunna ta mig upp till åtminstonde 50% men det återstå att se, men man får se det positiva i det hela, jag får billigare busskort, gymkort, hårklippning nu mm ;)
  Annelie
   
 9. anneghost

  anneghost Medlem

  Chica, men vad trist för dig. Och jag beklagar sorgen. Jag hoppas att du inom en snar framtid kommer kunna åka till GC. Och våren är på gång här hemma. I dag var det så skönt ute på altanen och det är underbart att höra snön droppa från taket. Ha en trevlig helg.


  Annelie
   
 10. chica

  chica Medlem

  Tack! Ja du har rätt i att våren har kommit. Jag har nog inte haft ögonen tillräckligt öppna. Jag bor i mellersta delen av landet och utanför mitt fönster på jobbet snöade det under förmiddagen men när du säger det så var det takdropp när jag for hem. Trevlig helg till dig och till alla andra på forumet.
   
 11. Lucas1

  Lucas1 Medlem

  Tänk om...
  man slapp denna tråkiga långa vintern för gott, DET kunde iaf jag stå ut med :)
   
 12. anneghost

  anneghost Medlem

  Egentligen skulle man våga ta det steget! Jag träffade många svenskar och norrmän som bodde nere i San Agustin och det såg verkligen mysigt ut. Det gäller bara att lösa försörjningsfrågan. Fast för min del kommer det nog inte bli aktuellt förrän mina två äldsta barn är utflugna eftersom de inte har samma pappa som yngsta killen och då blir det lite svårt. Då har jag tid att lösa försörjningsfrågan...

  Annelie
   
 13. Lucas1

  Lucas1 Medlem

  Vågar man inget så vinner man inget heller och vadå, det här landet lär ju finnas kvar ett tag till, så ångrar man sig så är det ju bara att flytta tillbaka... :)
   
 14. rogman

  rogman Medlem

  Vågar man nämna att idag kom biljetten i brevlådan. Endast 19 dagar kvar....sen sitter jag på Valle Marinas rum 118 å njuter av solnedgången och en Ron Miel "sin jällo".

  Om jag visste att man kunde få jobb därnere så skulle ja dra ögonaböj. Ska nog köpa en Triss i morgon i alla fall.

  Trevlig helg
   
 15. Riggan

  Riggan Medlem

  Det är klart, Rogman, att du måste få berätta att du snart kommer iväg.Det är dej väl unt. Jag har ju redan varit 14 dagar därnere i februari .Vet ju också att du mår bätte därnere.
  Till Anneli!
  Om det vore så väl att man fick billigare när man är sjukpensionär men så är inte fallet där jag bor.Får betala fullt pris. Det gäller endast +65, alltså riktiga pensionärer.
  För oss som har kroniska sjukdommar har landstinget också dragit in "förmånen"att få gå på högkostnadsskyddet när vi går i varmbassäng. Men i höst får vi betala allt själva. Har dagit igång en protestkampanj nu. Det kommer att kosta mig 3.200 om året istället för 900:-. Är detta rättvisst, att straffa oss som mårdåligt?:(Eftersom jag har fibromyalgi finns det inget annat än varmbad som kan lindra.
  Ha en trevlig helg


  Riggan
   
 16. rogman

  rogman Medlem

  Nä de e inte rättvist alls. Borde vara likadant som i Norge. Där spelar det ingen roll var de bor, så länge de behöver det.
  En norrman på Valle Marina har två! fasta resor/år för sin artrit. De skulle va Sverige det.:)
   
 17. Janneman

  Janneman Medlem

  Jamen HEJ alla, Gott veder her, lite stroemoln men behaglig temp.. Cya
  Janne
   
 18. anneghost

  anneghost Medlem

  Ja det blir min första brasa :)
  Hässelby där bor min bror, vid slottet. Vädret är inget kul i dag så Janne får njuta för oss alla där nere i värmen.


  Annelie
   
 19. rogman

  rogman Medlem

  Annelie:Grattis till första majbrasan.
  Janne: ha det gõtt å hoppas på fint väder. Om du hittar nån dator så lämna lite väderrapporter.
  Xerxes: där slog jag faktiskt mina första slicar eller va de nu heter. Har blivit några rundor sedan men blev inte så frälst. Handboll är det som gäller för mig.
   
 20. anneghost

  anneghost Medlem

  ja nu är den tänd :)

  jag kan verkligen hålla med om att resa bort tillsammans utan barn är verkligen något bra för förhållandet! Vi var iväg på en Helsingforskryssning i höstas utan barn och det var underbart! Vi var som nyförälskade när vi kom hem igen. Det är verkligen gott. På det sättet så håller man kärleken i liv även när vardagen kommer.

  Annelie
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis