Var handlar man?

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av dljmka, 8 maj 2007.

 1. dljmka

  dljmka Medlem

  Vi ska ju flytta ner till Puerto Rico nu i juni och det gör ju att man går och funderar på alla möjliga viktiga och mindre viktiga saker..:)En liten fråga som kommit upp är var man "storhandlar" alltså mat etc, så man slipper handla allt i de dyra super mercados. Finns det något varuhus eller likn i närheten? Vi kommer att jobba i San Agustin resp Maspalomas så det gör ju inget om det är nånstans nära PdI som jag gissar att det är..?
  Hanna

  / Maria
   
 2. anneghost

  anneghost Medlem

  SPAR i San Fernando kan jag rekommendera. Där handlade vi när vi var där nere i mars och det var STOR skillnad i priser mot supermerkadona på turistorterna.

  Annelie
   
 3. n/a

  n/a Medlem

  De har öppnat en ny Mercadona i San fernando alldeles nära Hiperdino.Fraga efter vart de ligger och storhandla där.De har bra priser förutom kanske grönsaker och frukt som jag tycker är ganska dyrtMen de har svenskt Keso och tjeckiskt filmjölk och deras eget märke är mkt bra.Spar är ocksa en bra butik med bra priser.I puerto Rico tror jag inte det finns sa mkt men i Vecindario finns sedan Carrefood där jag handlade när jag bodde i syd.
  men som sagt sa gillar jag Mercadonas affärer.
  lycka till med flyttningen och allt.
  Canaria
   
 4. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Jag får önska Er lycka till dljmka:)
  Vad spännande att flytta dit!! Det är ju som sagt många stora och små frågor som man funderar på då. San Fernando ligger ju inte så långt i från PdI, där kan man göra lite fynd...sen har du ett apotek där i närheten med, ifall du behöver huvudvärkstabletter o.d.yl. ;)
  Det är bara att hopp in i en taxi och säga "Spar, San Fernando"

  Vad ska ni jobba med? Ska ni bosätta er permanent?

  Anneli
   
 5. feb06

  feb06 Medlem

  Halloj!

  canaria det är precis den matbutiken jag ha tänkt att rekommendera!
  Tyvärr ligger jag efter med allt just nu! Men den ligger på mitt bord så jag hoppas att jag skall kunna skriva om den butiken inom de närmaste dagarna. Jag hoppas att det inte är någon på GC som är i akut behov av en bra matbutik just nu!?
   
 6. dljmka

  dljmka Medlem

  Ja, som det ser ut nu så ska vi bosätta oss där permanent, mycket kan ju hända men planen är sådan.. Vem vet vi kanske tröttnar på solen:D
  Hanna ska jobba som ansvarig på en restaurang och Maria ska köra lite telefonförsäljning tills hon hittar något roligare - det är dock mycket bra betalt!!
  Bor bland flyttkartonger nu men det kan man stå ut med med tanke på vad som väntar..:)

  Hanna &Maria

  / Maria
   
 7. n/a

  n/a Medlem

  Förresten sa heter filmjölken "Laban" och nu har jag fatt det till frukost varje dag,mmmmmmmmmmmmm sa gott.
   
 8. Scania

  Scania Medlem

  Hipperdino i puerto de mogan kan jag rekomendera bra mycket billigare än netto osv...

  kom precis på att hipperdino och spar vid cc bellavista är ett måste om man bor i maspalomas/pdi runt 2-3 med taxi dit och den resan sparar du in på 12 öl.
   
 9. bellonna

  bellonna Medlem

  Hej! Vill gärna ha några bra tips på stället att storhandla på, vi ska bo i Puerto Rico (på natural park).
   
 10. coconut

  coconut Medlem

  Var i Puerto Rico i december å det va underbart.

  I deras centrum finns det flera affärer att storhandla på, 2 Netto och även en sparbutik som jag tyckte hade ganska ok priser.

  Vi gillade spar mer än netto men lite inhandlades på netto oxå. Bäst priser kändes det som de hade på Spar.

  I centrumet finns oxå flera goa restauranger....
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis