Varmt i vattnet...?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Karin, 14 mars 2005.

 1. Karin

  Karin Medlem

  Hur är det egentligen på ön nu? Här hemma skulle jag aldrig drömma om att bada utomhus då det bara är +19, är det överhuvudtaget någon på stränderna nu? Hur varmt är det i vattnet? Vi åker ner på lördag för att stanna i tre veckor, det känns ju inte kul att vädret är så trist.

  Karin
   
 2. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej. Vi kom hem den 2 mars från Gran Canaria. Det beror på om man är badkruka eller inte. Min man och mina vänner badade flera gånger. Det var ca18 grader i vattnet och skapligt med folk på stränderna när solen tittade fram. Eftersom det blåste var det röd flagg och då vill man ju gärna inte bada. Hoppas du får en skön semester.
  Riggan

  Riggan
   
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Jag är ju själv en så´n badkruka!! :) Har alltid haft svårt att ta mig ner i de iskalla poolerna. Vet inte om att jag hoppat i någon som skulle vara uppvärmd...[:0]...men när man äntligen kommer i så är det ju så jätte skönt! 19-18 C är lite för kallt för mig... vi får se nu när man kommer ner om poolen är uppvärmd....[8D]Jag testade vattnet i Maspalomas för ett antal år sedan, men har glömt om det var lagom eller inte..får väl göra det nästa vecka igen! Ha en bra dag!

  Anneli
   
 4. chica

  chica Medlem

  En vän ringde från San Agustin i går. Han har varit nere sedan den 16 mars och de hade haft jättefint väder med sol och värme varje dag hittills. De hade badat i havet och tyckte att det var varmt. Hoppas du får en trevlig resa och en skön vistelse på GC!
   
 5. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Det låter lovande! Då får jag ta och testa vågorna!
  När jag tittat på webbcam i San Augustin har det sett fint ut de senaste dagarna, så vi får hoppas det håller i sig.
  Ha en bra dag!:)

  Anneli
   
 6. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Nu har jag testat:D jag som är badkruka annars tyckte nog att det inte var så kallt som jag förväntade mig. När det är så varmt på land så känns det skönt att komma i och svalka av sig lite.;) Jag kan nog inte jämföra vatten och luft temperaturerna där på ön och här i Sverige, det är nog "same, same but diferent":D

  Anneli
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis