Varning för Stig H Olsson

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av rogman, 26 april 2006.

 1. rogman

  rogman Medlem

  Hola! e inte framme än men kan inte slita mig från er ens på Arlanda. Så jag slängde upp min nya lapptopp å.....nja inte direkt. Men de har ju fina små burkar här inne oxå...för 2.
  En lite "sällskapsresan" grej hände vid säkerhetskontrollen.
  Piiiip... sa maskinen å jag fick kliva undan...."kolla terroristen" tänkte nog alla.
  Vad var det som pep då...ja mina nyinköpta shorts i kakhimodell med militärskärp, sånt som va poppis på stenåldern ni vet.. (ja rogman har shorts redan nu) metallspännet gjorde utslag å jag fick stå som vår hjälte S. H Olsson med vingarna uppfällde....i övrigt inga problem... än:D


  Ha de[:eek:)]

  Arlanda signing of....
   
 2. SkitSur

  SkitSur Medlem

  Hahah, ha det ruskigt skönt i värmen nu rogman och bry dig inte ett dugg om oss stackare som får jobba i duggregnet :)
   
 3. chica

  chica Medlem

  Haha, hellre bältet än skorna ändå.

  En kul incident för rätt många år sedan nu är att jag fastnat i säkerhetskontrollen med Stig H på riktigt dvs. med Lasse Åberg. På den tiden var det mer slappt i säkerhetskontrollen och han och jag passerade samtidigt och då pep det. Det visade sig att det var jag som pep (också bältet) så Lasse fick gå vidare. Jag har även stött på Lasse utomlands då vi åkte samma transferbuss och plan hem från Mallis. Som stort Stig Helmer fan är det roliga minnen för mig.

  Ha det nu riktigt gott i solen. Jag hade värsta dimman i dag när jag åkte till jobbet.
   
 4. anamogán

  anamogán Medlem

  hahaha det var kul Rogman!:D. Trevligt för dig chica som stött på "Stig Helmer" när du rest! :D. Här i G-borg skiner äntligen solen nu. Bor nära landvetter så flygplanen flyger här ovan ganska lågt innan landning/avfärd. Tänker speciellt på dig Rogman idag då jag ser dessa plan... Snart är det min tur...men G.C. får vänta ett tag (blir höst/vinter) ska nu först till Barcelona och Mallorca i junio!

  Och du Rogman... glöm inte bort att äta en Pepito som jag och Xerx har rekommenderat er alla att äta!!! Mums fillibabba!!!

  Ha de/ Anna :)
   
 5. Pellis

  Pellis Medlem

  Åh, vad kul att du inte kunde "släppa" oss ens från Arlanda!
  Jag sitter själv nu och kikar på priser...
  Hur länge ska jag ha is i magen och vänta? Jag tror det kommer att bli billigt att åka den 17/5 men samtidigt måste jag nu ner och då undrar man...hur länge ska jag vänta?
  Mig piper det ALLTID om! Är det inte skärpet så är det ngt hårspänne eller dragkedja på mina stövlar. Många klär ju av sig skärp och allt och lägger det i korgen men jag har ingen lust att "klä av mig" där så det får pipa om mig istället.
  Pepito, ja tänk att jag har missat denna delikatess (?) måste prova det när jag åker ner...vem kunde tipsa om bästa stället?
  Solen skiner här idag meee!
   
 6. lillakarin

  lillakarin Medlem

  Hej Pellis med flera.
  Jag har ätit Pepito längst upp på taket på köpcentrat i San Agustin på Don Qiuttoe förlåt min stavning. Där är den god tycker jag. Den finns också bla på Boccalina vid Burras stranden,men där är den mycket dyrare. Du får pröva dig fram få se vad du tycker. Jag vet inte var du ska bo på ön. Vi åker alltid tillbaka till San Agustin för vi trivs väldigt bra där. Hoppas du får en trevlig och "billig" resa. Vi får vänta till den14 oktober innan det blir år tur.
  Karin
   
 7. Riggan

  Riggan Medlem

  Hoppas du har det bra på GC, RogMan! glöm inte min solstol. Den är ju gratis nu när jag är med men inte syns[8D]
  Idag skiner solen även på mig på ostkusten, en härlig vårdag.

  Det har pipet om mig med. Men det var när vi skulle åka hem från GC nu sista gången. Bältet, såklart.Men när vi flög från Växjö så hade jag samma bälte men intet hände så därnere är det nog ännu känsligare.
  Har en bra semester. Vi ska försöka klara oss utan dig härhemma:)


  Riggan
   
 8. rogman

  rogman Medlem

  Riggan, uppdraget slutfort...¡kan nog inte skicka kortet forens jag e hemma. Men det e klart...

  Ha de

  T.f Kanarieöbon,
   
 9. Riggan

  Riggan Medlem

  Kanon, rogman! Jag känner hur solen värmer mig bara genom din omtanke. Ser du en liten fluga på sängen så är det jag som smitit med.Jag har solglasögon på och är insmord till tänderna:D
  Må så gott[8D]

  Riggan
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis