Varning för usla matställen.

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av rogman, 22 mars 2006.

 1. rogman

  rogman Medlem

  Vi brukar ju sitta å berömma matlagningen på ön å det finns massor med smarriga restauranger till hyfsade priser.:) Men vi glömmer att varna för de riktigt usla ställena:

  När jag går ut vill jag ha en grillad kött/fiskbit m bakadpotastis, en GRANDE frío cola (japp, jag dricker inte vin el öl) för max 15, inkl ett litet glas Ron Miel med grädde/kanel på toppen. Den perfekta flytande efterrätten.[:p]

  Men två saker har jag kommit fram till under mina besök är att:
  * det finns INGEN Restaurang på ön som kan tillaga en god bernaiessås.[xx(] Ingen aning om varför. Grovt generaliserande förstås, men det är roligast så.:)
  * många ställen borde få sina mattillstånd indragna, för de serverar knappt "mat" som svin på bondgårdarna skulle vilja att äta. Sånt gör mig så :(.

  Några exempel: om det är tillåtet:
  * Chinese buffe för 6.99 I Playa de Mogannära stranden. Seg buffe som legat säkert ett dygn för länge
  * "English breakfast" i Puerto Rico till höger om trappan på plan 1. Där baconen är utvattnad skinka som inte ens Mc Donalds serverar på andra sidan gatan.
  * "Tapas" baren i Patalavaca vid standpromenaden.

  Nämner inte deras riktiga namn för de flesta kanske vet vilka jag menar.
  Återkommer senare med sydkustens smarrigaste motsvarigheter som är:
  * riktigt goda
  * billiga och har
  * trevlig personal
   
 2. n/a

  n/a Medlem

  Tapas är väl ingen höjdare..har man ätit 15 st så är man forfarande hungrig...he he...är väl ingen konst att göra en lista på alla usla ställen man varit på ....skulle behövas en sanering på ön..
   
 3. elira

  elira Medlem

  Ja tack! Vill gärna höra om de bästa,billigaste,trevligaste,
  restaurangerna i syd.Precis som vi,har säkert många andra lagt ut mycket pengar på ställen som har sett trevliga ut,men som visade sig ha urusel mat.Dem behöver man ju inte gynna.själv har jag tänkt samla på mig en lista med bra, billiga och trevliga ställen i syd,men även i LP,inför sommaren då vi åker ner.
  När jag ändå är inne på restauranger.Någon som känner till en sådan
  uppe vid Artenara nånstans,den ska vara byggd på en klippavsats.

  /Elira
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis