Vatten park/nöjespark

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av sol_imone, 21 december 2005.

 1. sol_imone

  sol_imone Medlem

  Vi ska till Amadores över jul o nyår och undrar om det finns nån vattenpark eller nöjespark, förutom Aqua park Puerto Rico, på övriga Gran Canaria? Våra barn är 10 o 15 år, så det ska ju passa båda. Unrar också om vädret är så hemskt som bilderna visar?
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej!
  I Maspalomas finns nöjesfältet Holiday World. Där finns endel karuseller och bowlinghall och flera restauranger. Själva nöjesfältet är ganska litet och det fanns några attraktioner som passar de lite större barnen, men mest var det för de som är mindre. Det finns även två vattenparker i Maspalomas, men dem har vi inte varit vid, så de kan jag inte uttala mig om. Hoppas ni får en trevlig semester därnere. Vi åker ner en vecka i slutet av januari.
  God Jul och Gott Nytt År!
  Cattis
   
 3. daniela

  daniela Medlem

  Holá!
  jag skulle vilja påstå att förutom Aqua Park finns också Ocean Park i Puerto Rico. Aqua Sur är en vattenpark i Maspalomas, den är liiite mindre än de andra två men kanske den mest omtyckta. Nu pratar jag bara vad jag har hört ryktes vägen:) ingen egen erfarenhet ännu. Jag åker ner över nyår då tänkte vi pröva Aqua Sur tror jag. Ha en jätte skön semester o en god jul!
   
 4. Björn

  Björn Medlem

 5. mysan

  mysan Medlem

  Vi var på Aqualand i maj förra året. Våra barn är 17 och 13 och de tyckte att det var jätteroligt. Dock var det VÄLDIGT dyrt att komma in. Även om man, som jag, inte var något badfreak utan tänkte stanna på torra land, så kostade det skjortan:(! Lite över tusen kronor för oss fyra och då hade vi matsäck med oss! Vi passade på en dag när solen var borta bakom molnen, men tänk på att den tar ändå! [:eek:)]
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis