Vatten

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anni, 12 februari 2006.

 1. anni

  anni Medlem

  Blev lite överraskad när vi promenerade efter playan från Playa Ingles till Maspalomas, plötsligt när man tror att man är framme upptäcker man att havet sätter stopp för det hela. Nu fick vi gå en lång omväg bland buskar och snår och kameler innan vi kom till en liten bro som tog oss över vattnet. Nån som vet vad som har hänt.
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Kan det inte ha varit högvatten när ni gick där?
   
 3. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej!
  Samma sak hände när vi var nere i februari förra året. På en timme hade vattnet skurit av stranden så det gick inte att promenera längs stranden som vanligt. Vi fick då förklarat att det berodde på regnvatten som kom uppifrån bergen samtidigt som det var höga böljor. Detta gjorde att det bildades en djup fåra i stranden. Den var då över 2 m djup när vi var där.Polisen stog där och stoppade alla som försökte ta sig över. Det hade tydligen varit ett tillbud strax innan vi kom. Kan tänka mig att samma sak har hänt igen.
  Vi åker ner nu den 22 febr. och hoppas då att vädret blir bättre än det har varit nu
  [8D]

  Riggan
   
 4. Webbred

  Webbred Medlem

  Jag vadade over dar i gar. Vatten till midjan och valdigt stromt. Inte att rekomendera om man har saker som inte far bli vata...
  Bild kommer i morgon nar jag kopplat upp mig lite battre pa ett IT Cafe.
  Annars overgav jag det fina vadret langs stranderna idag och tog bussen till mandelblomsfestivalen i Tejeda. Kul med lokal mat och mycket vimmel med folkmusiker och glada kanarier.

  Lite jobbig resa men det var det vart. Den som inte vill utmana bergsvagarna kan kolla mitt bilspelsreportage som kommer under Aktuellt inom kort. Mañana...
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis