Vattenparker?!

Diskussion i 'Prat om Teneriffa' startad av reslust, 21 januari 2013.

 1. reslust

  reslust Medlem

  Vill gärna höra lite om de båda vattenparkerna på Teneriffa? Skillnader? Vi har två barn i åldern 12 och 8 år, behöver inte de värsta rutchbanorna. Föräldrarna är inte så intresserade av att åka!

  reslust
   
 2. Bumpen

  Bumpen Medlem

 3. reslust

  reslust Medlem

  Japp, det finns ju två vattenparker på Teneriffa, dessutom nära varandra om jag fattat rätt. Vill gärna höra lite om skillnaden på dessa två, vilken man ska välja liksom:)?!

  reslust
   
 4. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Jag såg bara den när jag var där 2007
   
 5. reslust

  reslust Medlem

  Ok, du har alltså besökt den:)! Hur var den? Något för mindre barn eller var alla rutchbanor grymma?
   
 6. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Jag var bara utanför och tittade in! Det såg rätt så skapligt ut. Men jag har varit på den största och bästa vattenparken på kanarieöarna (Aqualand i Mas Palomas) http://www.aqualand.es/grancanaria/en/

  Och där fans det många saker barn kunde åka. Men det jag kommer ihåg var att det var * dyrt att handla mat och dryck där inne!
  Och att dom delade ut rabattkuponger på flygplatsen till inträdet på vattenlandet. Det finns säkert samma rabatter på Teneriffa!

  Såg att det kostade 33 per vuxen och 22 per barn. Så alla rabatter är nog välkomna!
   
 7. reslust

  reslust Medlem

  Vi har besökt Aqualand på GC men det är några år sedan. Gillade faktiskt inte det något vidare, men det kan bero på att våra barn var så små då. Nu tänkte vi besöka iaf ett vattenland då vi åker till Teneriffa.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis