Växla pengar eller använda kort?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Gia, 7 januari 2010.

 1. tjollan

  tjollan Medlem

  [?] Men jag har VISA och nog har jag egenkod. I alla fall via "min" bank Sparbanken Nord.
   
 2. Rson

  Rson Medlem

  Tjollan-klart att du har egen kod. Det har alla. Men fick du möjlighet att välja din kod?? Praktiskt om man har flera kort, mobil, larm mm. Vad jag vet finns den möjligheten bara hos Ica och Eurocard. Men den finns kanske hos fler banker. Vilka?
   
 3. anneghost

  anneghost Medlem

  Swedbank, där kan du få välja kod, öppnade ett konto åt min son och då fick han visa elektron och när han skulle aktivera kortet fick han välja sin egna kod i bankomaten.


  Annelie
   
 4. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Jag vill inte ha Maestro. Men vad jag tror så är visa och Master lika [?]
  Vet inte om jag vill lämna Nordea för att sköta allt med via icabanken. Men det är kanske samma sak i slutändan :D Men då får det ske i slutet av nästa år. Har ju nyss betalt årsavgiften för mitt visa i Nordea.
  Men ju mer jag läser om icabanken. Ju mer sugen blir jag att byta. Tycker att Nordea börjar bli för snåla. Dom tar ut extraavgifter allt snart! :)
   
 5. Cina

  Cina Medlem

 6. Björn

  Björn Medlem


  Enligt artikeln förklarar ICA-banken att de inte har några avgifter för att locka fler kunder, så man kan ju undra hur länge.
  En del kanske minns att när ICA-kortet introducerades erbjöd man en skyhög ränta på pengarna man satte in i förväg på kortet, detta varade givetvis inte särskilt länge syftet var detsamma, att locka till sig kunder.
   
 7. Cina

  Cina Medlem

  Det har du helt rätt i . Hur länge kan det vara Gratis.
  Säkert för att locka till sig nya kunder ett tag till.
  Buenas Noche..
  Cina
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis