Vem står på tur härnäst?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pellis, 21 november 2005.

 1. Pellis

  Pellis Medlem

  ...att få åka ner menar jag? Är det ngn mer än jag som flyr Sverige under jul-och Nyår? Många tycker inte vi är riktigt kloka men ack - ska man tolka det som "avundsjuka" *s*.
  Den där sjukliga längtan känner man ju igen MEN ibland förundras man ju hur fort tiden går...eller hur?
  Jag lägger grejor i min GC garderob och den fylls just nu med mest röda saker - som exempelvis lite tomtar. Snart åker jag, den 16/12, resan bokades i april med reguljärflyg, fast jag har varit och fuskat (därnere) emellan också...
  Tjingeling!
   
 2. Björn

  Björn Medlem

  Håller med, ni kan inte vara riktigt kloka, resa bort från det svenskaste av allt, till råga på allt elände till en ö långt ifrån det riktiga livet, nä jag tycker att ni ska ta ert förnuft tillfånga och stanna hemma istället!

  Ja just det, om det nu är så att ni får problem att bli av med era biljetter å sånt så kan jag hjälpa er att bli av med dem, fast det kostar ju en slant... ;)
   
 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Jamen hallå! Vi är t.o.m så knäppa att vi lägger in sill därnere!!!
  Skönt ska det bli i alla fall. Om jag VISSTE och hade snögaranti på julafton kanske jag skulle stanna hemma just den dagen, men annars tycker jag julhelgen är lång. Sen skulle jag åka iväg...
   
 4. tjollan

  tjollan Medlem

  He he far jul och nyår..Längtar. Det ska bli skönt med lugn och ro och slippa "jul stressen".
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis