Vet någon?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av bobo, 26 augusti 2008.

 1. bobo

  bobo Medlem

  Hola alla "Ni" här i "Vi"!
  Är det någon som har pejling på </u>var Record go (recordrentacar) har sin office "Gando" airport nuförtiden?
  Tidigare hade de en office i A-terminalen på plan 0, vid Hertz/Avis osv.
  Nuförtiden säger/skriver de till kunderna att "just take a taxi", säg till record car office, and its for free! Takes only 5 mins!
  De vill icke säga var deras office är fast man frågar!..Kufiskt!
  VET NÅGON VAR DEN ÄR ?
  mvh BoBo
   
 2. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Här har du deras hemsida [8D]www.recordrentacar.com/hyra_bilar/flygplats_grancanaria_tourist_info_rest.htm

  Skriv eller ring om ingen annat svar kommer !;)
   
 3. n/a

  n/a Medlem

  Hyrde bil av Record i somras. Vi fick ta en taxi till deras garage som dom betalade, och när vi lämnade tillbaka den så skjutsade dom oss. Det var inga som helst problem. Garaget ligger två eller om det var tre avfarter från flygplatsen mot Las Palmas.Tror det tog max fem minuter dit.Mycket bra service,men kolla bilen innan om det är några skador,påpeka detta i så fall.

  solis
   
 4. bobo

  bobo Medlem

  :)Tack för svar!
  Har anv. deras service/bil i mga år och allt har varit ok! Blev nu bara litet fundersam då officen inte är på flygfältet SAMT ATT DE ICKE ENS EFTER 3 FÖRFRÅGNINGAR ÄR VILLIGA ATT GE ADRESSEN TILL OFFICEN !!![}:)]

   
 5. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Bo-bo ! Jag hatar att tala illa om något på Gran Canaria, men faktum är att man har dålig " internet disciplin". Jag har skrivit många mail som aldrig får svar. Kanske beror det på att användningen av internet inte är så vanligt, som hemma hos oss ?;)
   
 6. bobo

  bobo Medlem

  PS! korrigerar/preciserar,
  Skickade 3 förfrågringar,fick 3 svar MEN ICKE ADRESSUPPGIFTER....bara att It want take more than 5min with taxi to office and 1/2 hour to deliver back car and get to airport!
  ...men asress ger de inte![}:)]

  Om man skulle få adress så kunde man ju på förväg gå in på Google Earth o kolla var det är,DÅ SKULLE MAN VETA VART MAN ÄR PÅ VÄG ![:I]

   
 7. Bronzom

  Bronzom Medlem

  Bo-bo !:D Jag förstår att du vill veta vart du är på väg, när du tar taxin från Gando. Jag skulle känna desamma.Man vill ju ha koll, så att säga.
  Men jag är ganska övertygad om att dom inte vill att folk åker direkt på egen hand, till deras kontor.Därför tvingar dom folk att ta taxi, av någon märklig anledning.;)
   
 8. n/a

  n/a Medlem

  Det är nog så att du inte hittar själv därför får du ta en taxi,inget konstigt alls,det kostar dig inget. Tror avfarten var nr 13 eller 15, sen en bit från stora vägen,inte så långt.

  solis
   
 9. bobo

  bobo Medlem

  ..."höru"...:D...[?],...hur länge tog det i anspråk för Dig att checka in bilen samt att bli skjutsad till flygfältet ? ..tack för svar!:)
   
 10. n/a

  n/a Medlem

  Det tog inte lång tid, i och med att vi återlämnade bilen så skjutsades vi till Gando med minibuss.Tror garaget ligger ca 5 min ifrån,det är ju motorväg mao inga köer. Dom sa att det skulle kunna ta ca 30 min för genomgång av bil+ åktur men det gjorde det inte.

  solis
   
 11. bobo

  bobo Medlem

  '
  :)Tack,
  PS! Inte var det bara El Goro? (Då man åker längs GC1:n så ligger det ca 5km efter Gando flygplats, 2ra avtaget efter." Du hade ett av öns största byggnader på vänstra sidan av GC1 och just efter svängde ni av till vänster och så var bil uthyrningen påhöger sida?
  !Har du Google Earth programmet då kan du gå in Zooma in på Gran Canaria-Gando-airport och så kollar du bara i nedre hörnet tills du har värdena;
  27min 58`48.45`` P
  15min 23"22.52" L
  mvh BoBo
   
 12. n/a

  n/a Medlem

  Är lite korkad vad gäller kartsök men när man svängde av så höll man vänster och åkte under motorvägen. Vi andra rondellen vänster så ser man byggnaden där garaget ligger.

  solis
   
 13. bobo

  bobo Medlem

  Hola,
  ... o-så har vi litet exakt info om var RecordGo är! Tack till alla även på detta forum.
  Efter litet detektiv arbete är resultatet följande;

  Calla Jose Maria Millares Sall, Zona Industrial El Goro, färd anv.,...andra avfarten efter flygfältet mot Lpa till höger sedan rondellen till vänster under Gc-1 och rakt över följande rondell och sedan 2dra vägen till vänster (calle jose maria), då har Du RecordGo på din höger sida!
  GPS kordinater;
  27min,58´02min,93sec P
  15min,23´34min,49sec L
  ,.....
  Ok denna topic är avslutad!
  Tack för hjälp.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis