Vi söker ny duktig personal inför kommande skandinaviska säsong

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Welltours, 4 maj 2019.

 1. Welltours

  Welltours Medlem

  Vi växer så att det knakar och behöver inför varje kommande Skandinaviska säsong (nov-april) nyanställa duktig svensktalande personal till vår verksamhet här på härliga Gran Canaria.

  Welltours arrangerar hälsoresor, träningsresor och träningsläger hit till vår vackra Ö. Just nu söker vi duktiga instruktörer inom gruppträning, yoga, vattengymnastik. Vi söker även utbildade (diplomerade eller certifierade) massörer och massageterapeuter inom klassisk svensk massage, terapeutisk massage som idrottsmassage.

  Om du inte redan är utbildad massör så finns det även möjligheter att gå en massageutbildning hos vår samarbetspartner här på Gran Canaria, Massage & Spaskolan. Utbildningarna är korta, intensiva och roligt omväxlande. Kurserna är även kvalitetssäkrade och lärarledda av Massage & Spaskolans skandinaviska personal av medicinska massageterapeuter och instruktörer. Inga förhandskunskaper krävs för att gå någon av kurserna, du behöver dock vara 18 år fyllda. Läs mera om kurserna hos massageochspaskolan.se

  Vi på Welltours är annars ett härligt gäng med superproffsiga, erfarna och duktiga instruktörer/terapeuter där vi gärna vill förstärka vårt team med just dig.

  Vem/vilka är det då som vi söker? Jo, vi söker just dig/er som:

  -Kan jobba hela den skandinaviska säsongen nov-april.
  -Du som är i god fysisk form, arbetet är tufft, utmanande och otroligt givande.
  -Du får utmanande, roliga och omväxlande arbetsuppgifter med frihet under mycket ansvar.
  -Du är 18 år fyllda. Är du t.o.m +40 så är det enbart en bonus. Vi söker dig 18 år och uppåt.
  -Utbildad inom de områden som vi söker. Alternativt att du går en massageutbildning hos vår samarbetspartner Massage & Spaskolan här på Gran Canaria (se info ovan).
  -Gärna har erfarenhet av att resa eller bo utomlands så att du inte får en snar hemlängtan.
  -Svenska som modersmål men som har lätt för att även förstå norska. Bonus om du även talar/förstår engelska och/eller spanska.
  -Du får kanarisk lön med kanariska lönevillkor och försäkring.
  -Vi söker dig som är ärlig, seriös och som har stor social kompetens. Du behöver ha en stor empatisk förmåga.
  -Vi hjälper dig att tipsa om boende, ett boende som du betalar själv.

  Viktigt att veta:
  Vi söker dig som vill komma och utvecklas tillsammans med oss. Att vilja bo och arbeta på Gran Canaria är inget man gör för att bli rik utan det är främst ett livskvalitetsbeslut med att lära sig nya saker och att få bo och arbeta i ett av världens bästa åretrunt klimat som lockar våra ansökande.

  Tror du att du är rätt person för tjänsten?
  Skicka då in ett personligt brev tillsammans med ditt/dina kursbevis/diplom och ett foto till: info@welltours.se

  Vi ser fram emot att få in just din ansökan.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis