Video

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av ransi, 4 april 2008.

 1. ransi

  ransi Medlem

 2. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej Ransi, skulle bara berätta vi varit inne med hunden idag alla värden va jätte bra så himla skönt, här regnar det och är tråkigt:( ska gå in och kika va det är du vill vi ska titta på ha en trevlig kväll marie:)
   
 3. ransi

  ransi Medlem

  Vad skönt.Det är alltid oroande innan man vet svaret.Ha en bra kväll ni också.

  rja
   
 4. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Gud va härligt det ser ut, man vill ner med engång i synnerhet i detta vädret:( ska ju bli lite bättre imorgon i alla fall här i Trollhättan säger dom men det kan ju ändra sig:) Marie
   
 5. ransi

  ransi Medlem

 6. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Jätte fina vovvsingar. Kollade dina bilder från kanarieöarna också verkligen fina blir helt sjuk, hotellet ni bodde på låg det i maspalomas? Blev lite nyfiken för vi hade kompisar som va nere för några år sedan och det va väldigt likt där dom bodde. Du får gå in och kolla våra bilder från i år nu är det ju inte så mycket natur bilder utan mest på mig min man och områdena kring Los arcos där vi alltid bor.:D i alla fall får du gå in på alla medlemmar nya, där står det thnmicke det är våran son och han har lagt ut lite bilder, både från i sommras och nu i februari:) kan ju va roligt ibland att se vem man pratar med
   
 7. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Härligt att se stranden igen!![8D]kom just därifrån men kan aldrig se mig mätt!

  AnneliH som längtar till solen
   
 8. ransi

  ransi Medlem

  Hotellet heter AtaitanaFaro .Sonnenland.Jättetrevlig det är spanjorer som äger lägenheterna,sen när dom är lediga så hyr dom ut.

  rja
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis