Vilken start på semestern...

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Pellis, 17 juni 2009.

 1. Pellis

  Pellis Medlem

  Idag - bara för att jag åker om en vecka - gick jag in på Luftfartsverkets hemsida för att kika när dom lyckliga resenärerna fick starta sin resa imorse med Thomas Cook Airlines till Las Palmas=samma plan jag ska åka med nästa vecka. Det är Apollo, Ving som samkör med fd My Travel och planet skulle gå 07.30 imorse. Först var det försenat till 13 sen till 17 sen till 18.15 sen till 19.15! Dom lyfte kl. 20.15 alltså 12 tim och 45 minuter sena!!![V][V] Vilken mardröm! Tänk att landa inatt och sen vidare med anslutningsbussar! Jag hoppas verkligen att det inte händer nästa vecka när jag reser själv med 3 egna barn + en kompis alltså totalt 4 barn. Har för mig att ngt liknande hände Solis/Farkost förra sommaren eller var det min kusin...Trist hursomhelt!
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

  Stackars dem som åkte med det planet, och stackars dem som sitter och väntar på att få åka hem med samma plan. Ingen större hit att sitta på flygplatsen och bara vänta....

  Cattis
   
 3. farkost

  farkost Medlem

  Ja du det är en riktig rysare när man sitter och väntar nere på resmålet. Mycket riktigt Pellis, det var vi som var många timmar försenade förra sommaren (kommer inte ihåg exakt) Tyvärr verkar det som Thomas Cook har problem att hålla tiden??!!??!!

  Kan säga att Norwegian nästan alltid är försenade också, MEN ca 15 minuter. Lite enklare flyg utan mat och taxfree, men bra på alla andra sett.

  solis
   
 4. farkost

  farkost Medlem

  Har just fått veta att det var pga fåglar i ena motorn som planet blev så försenat. Mailade TC om orsak och fick svar direkt.

  solis
   
 5. cattis2

  cattis2 Medlem

  Tack för det, farkost. Jag blir alltid så nyfiken när det är såna förseningar...

  Cattis
   
 6. coconut

  coconut Medlem

  Pellis...hoppas du slipper fåglar som försenar när du åker..
  detsamma hoppas jag på som me åker snart...Ha en trevlig tripp....
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis