Vinterkläder..

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av akoi, 19 januari 2007.

 1. akoi

  akoi Medlem

  Eftersom det är första gången vi åker till värmen mitt i vinter så undrar jag hur brukar ni göra med Vinterkläder och skor.

  Klär ni er tunt eller tar ni med vinterjackor o dylikt med er?
  Vi har några timmars tågresa till Arlanda där vi övernattar,som det ser ut så kan det bli mellan -5 till -15 den dagen, sen när vi kommer hem så väntar en bilresa på ca 30 mil.

  Jag fick också tipset att vi som reser under vintern bör ta med lite varma kläder (tänk höst/vår) till Kanarieöarna ifall det blir kyligt någon gång.
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Vi brukar se till att vi har lagom varma kläder som inte tar stor plats i handbagaget...(får frysa lite ;)) det känns ju lagom varmt o ta på sig tjocka jackor när man ska åka hem...det går ju annars att byta om på planet. Ha en trevlig resa. Berätta gärna hur det gick.

  Anneli
   
 3. rogman

  rogman Medlem

  Ett bra tips från Anneli.. att klä sig lite tunnare än vanlit. jag brukar ha shorts och t-shirt på mig under så man kan byta innan man kliver på planet...många stirrar...men när man kliver ut på trappan för första gången så känns det helt perfekt.
  Sist var det 33 grader när vi landade...gissa vem som INTE svettades ;)
   
 4. akoi

  akoi Medlem

  Tack för tipsen..typiskt att det skulle bli riktigt kallt nu -15 hos oss...såg att man kunde hänga in sina vinterkläder o skor på Arlanda för en tia/dygnet,tror det blir den varianten.
   
 5. rogman

  rogman Medlem

  Kan man hänga av sin vinterkläder på Arlanda [?] Det var en nyhet för mig...bra tips i alla fall.
   
 6. akoi

  akoi Medlem

  Länk till Bagport på Arlanda www.bagport.se

  Jag fick också tipset att vi som reser under vintern bör ta med lite varma kläder till Kanarieöarna ifall det blir kyligt någon gång.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis