Vistaflor Maspalomas

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av cattis2, 6 februari 2013.

 1. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej
  Kom nyligen hem från Gran Canaria där vi bodde på Vistaflor i Maspalomas. Själva hotellet var kanonfint med stort poolområde. Tyvärr bokades solsängarna upp redan innan 8 på mornarna så det var ingen risk att man fick tag i nån sån, men det klarade vi oss utan.
  Lägenheterna däremot var väääldigt sparsamt utrustade. Inte glas så det räckte till oss 3, ingen visp, inget brödfat...ja det var massor som saknades. Det skulle även finnas kaffebryggare, hårtork och brödrost och det fanns inget sån i våra lägenheter. Vi fick en brödrost när vi sagt till i receptionen och hårtorken klarade vi oss utan, men jag tycker att om det står i beskrivningen att det ska finnas så ska det göra det. Annars låg det toppen mellan Maspalomas och Playa del Ingles. Var nog inte ens en km till Yumbocenter men lite längre till stranden. Det gick en hotellbuss 2 ggr per dag ner dit.
  Annars hade vi kanonväder den veckan vi var nere! Längtar redan tillbaka!
  Cattis
   
 2. southstar

  southstar Medlem

  För begagnade prylar vill jag rekommendera loppmarknaden
  i Mas Palomas vid Faro II öppet varje söndag
  11 - 15 denna marknad brukar inte omnämnas i turisttidningar
  men väl värd ett besök...
  en Ö-bo [:0]
   
 3. Jorunn

  Jorunn Medlem

  Er dette rett utenfor Faro 2 eller,ved den lekeparken eller noe? Hvordan er aktiviteten på senteret nå ellers? Har det tatt seg opp igjen og blitt noe mer resturanter og butikker der nå ?
   
 4. cattis2

  cattis2 Medlem

  Ja loppisen är precis utanför Faro 2, på parkeringen på baksidan. Själv tycker jag faro 2 är rätt så dött men har inte varit där på kvällstid. Det kanske är mer aktivitet då.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis