Vueling/Air Europa

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anamogán, 27 november 2006.

 1. anamogán

  anamogán Medlem

  Hej!
  Tänkte att jag skulle skriva lite om dessa flygbolag då det var en forumare som frågade om Air Europa under mappen boende på Gran Canaria.

  Jag har flygit med både Air Europa och Vueling och det har varit, anser jag, mycket bra bolag att flyga med.

  Eftersom jag är ofta i Spanien, både på Gran Canaria och Palma de Mallorca men även spanska fastlandet brukar jag nuförtiden inte boka med de vanliga resebolagen som tex Ving eller TUI utan jag bokar med tex FlyMe/Vueling/Air Europa och sedan köper jag till lägenhet genom Sunhotels eller något liknande företag.

  Det blir så mycket billigare tycker jag och dessutom mycket friare!

  Nu sist åkte jag mellan Barcelona-Mallorca med Vueling. Resan kostade bara 10 euro enkel väg! Vueling har jätte fina plan! Stolarna man sitter i har "läderlook" (i alla fall de plan jag har åkt i) och det känns mycket fräscht. Dessutom fanns det små DVD skärmar ovanför varje flygstol. Det kändes jätte lyxigt, mycket mer än vad jag upplevt med andra flygbolag!!

  Tror tyvärr inte att Vueling flyger till Gran Canaria men om det är någon där ute som funderar på att flyga inrikes i Spanien till annan destination kan jag varmt rekommendera Vueling! Vi kan ju hoppas att de utökar sina destinationer så att de flyger till Gran Canaria snart!

  Flög FlyMe Göteborg-Barcelona och sedan flög jag Vueling Barcelona-Palma i somras. Det blev mycket billigt!!! Air Europa flyger till G.C. Men jag tror att de är lite dyrare än Vueling men det är också ett bra bolag tycker jag.

  https://www.vueling.com
  https://www.aireuropa.com

  /Anna som lÄÄÄÄÄngtar iväg :)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis