Wesse

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av fbkmarie, 30 mars 2009.

 1. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  God kväll, undrar bara vilket nr på hus brukar ni ha på los arcos som va bra[?] Och är det en tvårummare[?] Men det kanske inte ligger vid pool baren, kunde va kul att få något annat hus och testa[:p]

  Marie:)
   
 2. wesse

  wesse Medlem

  Hej Marie!

  Vi har dom senaste gångerna haft 48:an[:p] och det är en etta vid pool A
  det bästa är att det finns ett träd som tar det mesta av eftermiddagssolen[8D] så att inte sovrummet är så varmt på natten[^]
  Hoppas ni får en bra resa till paradiset:D:) är inte det minsta avis;)

  wesse som längtar till väärmen igen
   
 3. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Du behöver inte va avis ännu;)vi ska inte åka förrän 25:e augusti, det är ju ett litet tag kvar, vi kom ju nyss hem, men i och för sig skulle jag allt kunna tänka mig att åka igen[:p]Va synd det va en etta vi brukar alltid vilja ha en tvåa, lite mer plats, fast största orsaken är Benny:D;) han snarkar så förfärligt;)har man varit på pub runda spelar det ju inte så stor roll för då hör oftast inte det, undrar varför det är så;)
  Tack i alla fall för upplysningen, det får väl bli 89:an till sommaren igen då, hade den för tredje gången i rad nu i februari, men den är bra också, kunde bara vart roligt att flytta på sig lite.

  Marie:)
   
 4. wesse

  wesse Medlem

  Kan det vara så att efter pubrundan blir snarkningarna i stereo[:0][:0] så att dom tar ut varandra:D:D

  wesse som längtar till väärmen igen
   
 5. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Det kan nog ligga något i det:D
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis