wesse

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av reknyl, 29 november 2009.

 1. wesse

  wesse Medlem

  Hej på er:D[8D]
  Har som synes fått tag på WiFi i receptionen på hotellet men vi bor en bit därifrån så det kommer att bli sparsamt med inlägg:)
  Vi har annars det bara bra på Balito mycket värme och sol hela dagarna:):D[8D]
  Jag har lagt ut lite bilder på bloggen[:0]

  wesse som längtar att stanna i väärmen
   
 2. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej Wesse, kul att höra från er, och att ni har det varmt o gött låter härligt. Vilka fina kort, man blir bara så sugen att få åka, tex mex restaurangen ni hade tagit kort på, där indianen står och spejar, där va vi i augusti och käkade när vi besökte stranden på anfi:)

  Ha det fortsatt härligt
  Marie:)
   
 3. wesse

  wesse Medlem

  Idag är det halvtid[xx(] Tänk vad tiden har rusat iväg, så nu måste vi börja att ha det riktigt tråkigt för att tiden ska gå långsamt tills vi åker hem;)

  wesse som längtar att stanna i väärmen
   
 4. wesse

  wesse Medlem

  Det bär emot att vi måste åka hem imorron:( men vi har haft två underbara veckor i värmen och hoppas att vi snart kan fara tillbaka[:p]

  wesse som längtar att stanna i väärmen
   
 5. cattis2

  cattis2 Medlem

  Tråkigt att tiden går så fort i paradiset. Hoppas ni får en lugn och skön hemresa i morgon!
  Cattis
   
 6. tindaya

  tindaya Medlem

  Tänk att det redan är hemresa! Ha en trevlig sådan och det är säkert vidunderligt vackert där ni bor[:p]. Dina underbara foton gór att man nästan längtar till Sverige! Och fina foton från ön generellt och Las Palmas i synnerhet :D Vinkade ni mot min gamla terrass när ni var vid sandskulpturerna? [:eek:)]
  Kram på er!
  Anette :)
   
 7. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej wesse med fru, skulle bara önska er en trevlig tur hemmåt, till lite kallare breddgrader:)hoppas ni haft det fint o skönt på resan, men det tror jag ni haft efter sen man sett era kort, underbara va dom, häftiga skulpturer i Las Palmas tyckte jag:)

  Marie
   
 8. wesse

  wesse Medlem

  Äntligen har jag sorterat bilder och kommit mej för att lämna en liten reseberättelse av vår resa i december.:)
  Resan med Tuifly från Umeå gick hur bra som helst och vi körde in ca: 20 minuter på nervägen.[:0]
  Att få ut väskorna gick på nolltid och sedan var det bara att åka iväg med transferbussen mot södern.
  Vi kom fram vid halv tolv på kvällen till Balito Beach och vi fick vår nyckel i receptionen med en karta där receptionisten ritade in vägen till vårt hotellrum med en glad hälsning att vi just fått ett av de bästa rummen. Vi knatade iväg och såg fram emot att snart få krypa ner i sängen men nu kom ett stort problem, trappor, hur många som helst. Efter att gått vilse och totalt alldeles slut av allt bärande av bagage i trappor kom vi fram till vårt rum en halvtimme senare.:( Så vår början kunde ha börjat bättre, så på morgonen började vi kolla runt, hur fick restaurangen upp sina varor[?] jo mycket riktigt så fanns det en ramp på utsidan där man kunde ha dragit upp bagaget kvällen innan. (tur att det tog några dagar innan jag träffade på vår receptionist[xx(] från första kvällen.)
  Sedan var allt bara bra med Balito Beach[^] och det överträffade våra förväntningar på hotellet och omgivningarna. Sedan ska väl sägas att ska man bo uppe vid poolområdet bör man inte ha problem att gå i trappor utan då bör man nog bo i huvudbyggnaden för där finns hiss.
  I övrigt har vi hunnit med förutom sola och badat, våra promenader på morronen som vi nu kunde variera med att gå mot Puerto Rico eller åt andra hållet mot Patavalaca. Toppen på våra promenader var nog när vi klättrade upp till korset i Patavalaca, det går nog inte att beskriva utan det måste nog upplevas.[8D]
  I övrigt hann vi med att åka till San Mateo och deras marknad, en hel del att titta på och kanske inte lika turistig som de i söder. (kom bara ihåg att klä er varmt om man åker dit) sedan tog vi en dag busen till PLI och tittade till Los Arcos och där var allt sig likt. Las Canters fick sig ett besök där vi fick nöjet att beskåda dessa fina sandskulpturer som fanns på stranden. Den årliga turen med båt till Mogan[:p] är ju ett måste, hoppas att motorvägen som håller på att byggas inte kommer att förstöra känslan av den idyll som finns idag.
  I övrigt så var vi mycket nöjda med resan och att bo på Balito det enda som inte funkar är väl att åka så sent på året för det gör att man kommer hem till ett för kallt Svedala[xx(] så man vill bara vända åter till paradiset.

  Några filmer från resan:
  https://www.youtube.com/user/wesse31/videos

  wesse
   
 9. anneghost

  anneghost Medlem

  Wesse, tack för filmerna :) toppen, vet ju nu hur det ser ut.. längtar och tycker att dagarna går bra sakta just nu "ler" men snart är det jag som promenerar på balito beach :)

  Annelie
   
 10. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Underbara bilder och filmer Wesse. SNart är man där live :)
   
 11. tjollan

  tjollan Medlem

  :D Tjena Wesse inte för att skryta men ..vi körde in en timma på hemvägen och då kunde vi ändå säkert ha kört lite fortare men det gick inte att undvika ett område men tubulens så vi kunde inte gena förbi det.'

  Härligt ni verkar ha haft det. Jag vill tillbax igår. Hoppas på lotto vinst för snabb återresa.
   
 12. Loma2

  Loma2 Medlem

  Åhhhh så fine bilder....:)[8D] Kjente meg igjen, - nå er det bare tre dager så er jeg der....:D:D:D
   
 13. Cina

  Cina Medlem

  Jobbigt med alla trapporna första dagen blev nästan svettig själv när jag läste er väg upp till er Lgh.

  :)San Mateo är så härlig by vi åker ofta dit och äter.Vi har en favorit resturang där.
  Markanden är toppen ;) köper alltid kryddor där som jag tar med mig hem. Canarisk saffran, manzanilla = kamomillte, Lagerbärsblad från ön. Det är så skilland på kryddorna mot de du köper här hemma, ett tips kanske till nästa gång.

  Cina
   
 14. coconut

  coconut Medlem

  San Mateo...vart ligger det?...sågtoppnmysigt ut...Hotellet verkade bra förutom att det låg så högt upp verkade det som...Mindre bra för mamma hjärta...
  Härliga bilder och häriga filmer..Tack
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis