www.canarias.se

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av staffan, 27 januari 2010.

 1. staffan

  staffan Medlem

  Nytt rekord på vår blogg www.canarias.se. Har under den senaste veckan haft över 1500 besökare på 7 dagar. Rätt kul och rätt ok tycker jag själv.

  Nu kör vi på och försöker ta detta rekord eller vad säger ni?
  Länka gärna vår sida så ännu fler kommer och besöker den, vore kul.

  Har även tänkt att börja med en nyhetssida där det enbart kommer handla om sådant som händer på ön och inte har med oss själva att göra så att säga. Vad tycker ni om det?
   
 2. farkost

  farkost Medlem

  Låter superbra, eftersom vi åker ner så ofta som det går så är det tacksamt att få aktuell info. från SA och övriga ön.

  solis
   
 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag har som morgonrutin att besöka vissa sidor samt gå igenom mina mail. Er blogg ligger i mina favoriter så jag är en riktigt flitig besökare! Jag undrar bara om mailen fungerar då jag har mailat två gånger till info adressen men aldrig fått något svar! Å andra sidan förstår jag om ni inte hinner svara alla som skriver :)! Hur som haver kommer vi ner snart (igen)och Melker ska gå i skolan tillsammans med Alice! Jag ser framemot det!
   
 4. Cina

  Cina Medlem

  [:eek:)][:eek:)][:p][^]
  Super bra tanke.
  Er blogg är toppen.[:eek:)]
  Vill gärna ha färska nyheter.
  Rekordet ska vi fixa Staffan[^]

  ps frugans pyssel sida är oxå toppen bra..vill ha mera tips ..hälsa henne det. :)
  Cina
   
 5. Förlåt en novis..Hur hittar jag din bloggsida.
   
 6. leffe

  leffe Medlem

  Du kommer till den med adressen som står i första inlägget

  ha de / leffe
   
 7. staffan

  staffan Medlem

  Hej Pellis!
  Ursäkta att jag intesvarat på mail. Men det kommer in så många mail om allt från hur man gör för att bo hrä nere osv......så jag har inte hunnit svara. Men jag kan säga som så att jag läste allt ditt mail, och jag förstår att du ofta är här nere. Superkul. Och kul att din son ska gå i svenska skolan. Antar att han då går i 1:a eller?
   
 8. tjollan

  tjollan Medlem

  Hej! Jo jag har din sida som favorit sida. Och länkar gärna vidare via min facebook och ja jag kan ju lägga in den på Kanarieforums facebooksida om du vill.

  En lite liten önskan men jag förstår om du ej har tid eller kanske inte vill. Svara gärna på gästboks inläggen lite oftare det brukar uppskattas och locka mera läsare.
   
 9. Pellis

  Pellis Medlem

  Det är lugnt Staffan! Jag har full förståelse för att du inte hinner svara alla. Melker ska gå i 2:an och han längtar. Inte så många veckor men ändå. Ja, jag är nere så ofta jag kan faktiskt och har förmånen att kunna åka lite då och då om jag jobbar undan mycket på arbetsplanet! Trivs som fisken i vattnet! Vi ses! Jag vet vilka ni är men jag tror inte ni vet hur vi ser ut - om du inte har facebook vill säga! Presenterar mig sen!
   
 10. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Staffan! Klart man följer den! Roligt att läsa om erat liv i värmen. Och få veta lite om vad som händer på vår älskade ö.
  Själv är jag i Las Palmas nu och vädret är lite lynningt. HUr är det nere hos er. Och du verkar ju besöka LP rätt ofta. Skilljer sig vädret så pass mycket som det sägs 4=5 grader
   
 11. staffan

  staffan Medlem

  Tjena Benny!

  Jo, jag åker allt upp till Las Palmas rätt ofta bara för att få lite storstadskänsla i alla fall :)
  Är ju från Göteborg i grund och botten och här nere i söder är det ju lite lantkänsla eller vad säger du? :)
  Ska faktiskt upp en snabbis i morgon igen.
  Men det är ofta det skiljer några grader. I tisdags var det rejält måste jag säga. Åkte härifrån i t-shirt men frös så jag fick köpa en tröja. Sedan kom det ju lite regn också. Åkte sedan ner mot oss igen och ja vad möttes man av.....Sol och blå himmel. Så det stämmer nog ibland i alla fall.
   
 12. Bumpen

  Bumpen Medlem

  Det var ju nåt år sedan jag var på sydsidan. Men den största skillnaden är vindarna tycker jag. Här i LP blåser det nästan jämnt och det är nordliga vindar. När jag var på sydsidan sist kunde det blåsa men jag tyckte det var sydliga vindar mest.
  Och på sydsidan vände molnen liksom. På morgonen var det inte ett moln men sen gick det någon timme så kom molnen från bergen. Men sen vände dom och gick tillbaks upp mot bergen. Och det kunde vara dismoln men lika varmt ändå.
  Jag väljer LP bara för jag åker själv. Och just att det är en stor stad för det finns så mycket mer att se och göra här. Jag har varit på sydsidan så många ggr så jag kan det utan och innan.

  Om jag åker med polare blir det sydsidan garanterat :)

  Som sagt tycker jag er sida är kanon. För jag nästan tror alla här på forumet har en drömm att göra som ni. När man är i kariären eller som pensionär :)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis