praktik?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Emmi, 6 mars 2006.

 1. Emmi

  Emmi Medlem

  <div align="left"></div id="left">
  Hej,
  Mitt namn är Emelie Mårtensson, jag är 20 år och bor i Helsingborg. Sedan ett år tillbaka studerar jag till Guide/Reseledare vid Akademi Båstad, genom vilken jag blivit tipsad om den här internetsidan.
  Pga av mitt stora intresse att arbeta på Kanarieöarna efter avslutad utbildning (sommaren 2006 och framåt) undrar jag om det finns möjlighet för dig/er att ta emot mig som praktikant v. 15-20 i vår?
  Efter en ev. praktik är jag som sagt beredd att flytta till Kanarieöarna för en ev. anställning, då jag lärt mig jobbet inför högsäsongen.
  Önskas tidigare erfarenhet och referspersoner ber jag er vänligen ta kontakt med mig via mail. (feminist_nu@hotmail.com)
  Tack på förhand, Emelie Mårtensson
   
 2. Webbred

  Webbred Medlem

  Hej Emilie

  Låter som en bra idé att söka praktikplats med anknytning till Kanariöarna. Men jag sköter denna sajt antingen från Umeå eller på resande fot så det är inget bra ställe för en praktikant. Mitt förslag är att du prövar de officiella sajterna www.grancanaria.com och http://www.vivecanarias.com/sv/main.php, Där bör möjligheterna till kontakter och vidare jobb vara som störst.

  Lycka till!
   

Dela sidan