Utflykter?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av inha, 21 februari 2010.

 1. inha

  inha Medlem

  Jag åker med min bror och hans familj, samt med min mamma. Jag är själv en sådan person som gillar göra utflykter på resmålet för att lära känna landet, orten, samt för att själv göra något kul. Finns det några bra utflykter man kan göra på Gran Canaria?

  Mitt resmål: Playa de Amadores på Gran Canaria.
  Reselängd: 7 dagar.
  Avresa: mars.

  Carina
   
 2. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Ett måste (enligt mitt tycke) är ett besök i Puerto de Mogan. Ta gärna en promenad till hamnen i Puerto Rico
  och ta båten därifrån (går flera gånger per dag).

  Ett annan tips är Palmitos Park (lite dyrt visserligen).

  Jan E som tycker att Amadores-stranden är nästan lika fin som Anfi-stranden;)
  PS Välkommen till forumet:) DS
   
 3. Cina

  Cina Medlem

 4. Sleepwalker

  Sleepwalker Medlem

  Jag håller med om att Puerto de Mogan är ett måste! Helt underbart fint där! Har tyvärr bara besökt platsen en gång då mina medresenärer tyckte att det var en jobbig och kurvig bussresa dit ifrån San Agustin, så därför har det ej blivit något mer. Men det är en fin upplevelse. Om ni vill och har möjlighet rekommenderar jag även att hyra bil och åka upp i bergen och kolla runt. Bara ta dagen som den kommer. Det är bland det häftigaste jag sett![8D] Maspalomasöknen får inte heller missas!

  Anna
   
 5. anneghost

  anneghost Medlem

  Man behöver inte ta bussen till Puerto Mogan, man kan ta båt från Arquein eller Puerto Rico. En helt underbar tur på havet, den båten går inte så långt från land.

  Att ta en tur ut på havet och se delfiner är också en underbar upplevelse, olika turer finns i hamnen i Puerto Rico.

  Annelie
   
 6. Björn

  Björn Medlem

  Visst är båtturen ett behagligare sätt att ta sig till/från Puerto de Mogán men personligen tyckte inte jag att det var en särskilt märkvärdig upplevelse. Att det skiljer en hel del i pris jämfört med bussen ska man nog också väga in om man bara ska förflytta sig "från A till B".
   
 7. anneghost

  anneghost Medlem

  Jag som älskar att vara på havet tycker att det är underbart att ta båten.. fast det skiljer en del i priset...... :) men jag skulle inte vilja missa turen med bussen... jag gillar den fast den kan vara otäck... :)

  Annelie
   
 8. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Jag tycker inte om bussturen, sista kurvan uppe i berget innan man kommer ned till Mogan e hemsk[:0] När min syster levde bodde ju hon på en båt nere i hamnen i Mogan, och en dag menas jag pratade med henne i tel när hon satt ute på däck, skriker hon till Marie, en lastbil körde precis ut för stupet[:0] men chauffören klarade sig som tur va, snacka om änglavakt[8)]
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis