Väntans tider

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av lillakarin, 8 augusti 2005.

 1. lillakarin

  lillakarin Medlem

  [8D]
  Snart har vi regnat bort här i Dalarna. Att det kan finnas så mycket regn. Men det är väl inget annat att vänta nu när hösten kommer med snabba steg.
  Jag haar börjat att räkna dagarna nu tills vi ska åka ner till solen och värmen i San Agustin den 1/10. 53 dagar kvar. Hoppas det går fort.
  Synd bara att 14 dagar i solen går ändå fortare.
  Det har varit lugnt på forumet ett tag, men många har kanske semester.
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ja, det här med vädret kan man ju inte råda över tyvärr. Jag hade ju hoppats på att det varma vädret hade hållit i sig mer än 14 dagar...men det beror ju på vilken del av landet man befunnit sig i :).
  Jag brukar inte vara avundsjuk av mig men, nu när jag hör att du bara har 53 dagar kvar så kan jag inte låta bli att känna lite avund....
  14 dagar i solen och i San Augustin det är ju suveränt...längtar till att vi också ska åka, men det blir nog inte förrän i mars tror jag.
  Jag går in här och kikar varje dag....och i bland skriver jag...hoppas ni får mycket sol och sköna dagar när ni åker!

  Anneli
   
 3. klara

  klara Medlem

  Nu har nedräkningen börjat med stormsteg. Vi åker den 15 oktober. 14 dagar kvar tills vi åker till Meloneras. Dessutom har jag 7 arbetspass på natten kvar, så gissa om det ska bli skönt. Idag ösregnar det i Malmö. Då kan man ju inte låta bli att längta lite extra till sol och värme.
   

Dela sidan