Arguineguin längtar så

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av n/a, 26 mars 2007.

 1. n/a

  n/a Medlem

  Tidigare har vi alltid åkt i maj men med skolbarn så får man anpassa sig, innan barnen åkte vi alltid 2-3veckor på hösten oktober/november.

  Jag kollade nu vad 2 veckor i höst (om man skulle utnyttja höstlovet och sen ta ledigt 1 vecka från skolan för att förlänga resan) skulle kosta för oss men det var dyrt.

  Så nu blir det i juni vi åker till Sunwing Arguineguin 2 vuxna och 2 barn på 8 år, sist vi var där var killarna 5 år och lärde sig att simma.

  Förra året var vi på Teneriffa det var helt ok men vi föredrar Gran Canaria. Förra året var vi på Bahia Feliz det var ok men vi föredrar Arguineguin och att kunna gå till Anfi stranden och bada och den mysiga byn.
   
 2. Jenny

  Jenny Medlem

  Hej
  Sunwing Arguineguin längtar jag till väldigt mycket. Älskar läget, man kan inte komma närmare havet :D Min sambo och jag har inte beställt någon resa än men vi vill åka i november eller december. Ving släpper sina vinterresor mars-april så nu är det inte många dagar kvar :)
  ~Jenny~
   
 3. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hej Birgitta, kul att det dyker upp fler här på forumet som "förstått" att Arguineguin är BÄST :D
  Gäller dig också Jenny!!

  Angående resor vid höstlovet: Bor man så man kan åka från Norge blir det inte extra dyrt (dom har inte höstlov när vi har det).

  Ett annat alternativ är att åka "billighetsflyg" och ordna boendet på egen hand (finns otaliga sätt att fixa detta)

  Vi har åkt i november med varierande lösningar sedan -94.

  Jan E
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis