bahia feliz

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av louise, 7 januari 2007.

 1. louise

  louise Medlem

  Hej!Nu har jag också hittat till denna sida!Trevligt!Vi ska åka till bahia feliz om 2veckor o jag har börjat bli lite tveksam till stället då jag läste om mamsingens resa.Har varit i puerto rico förr o tyckte om det stället jättemycket.Tänkte pröva nåt annat nu!Låter som stranden är jättedålig!Får man använda poolerna som finns vid orquidea då man bor på tres vidas?Har förstått att det också finns ett poolområde som hela blue village området kan använda,är dom uppvärmda?Är det nån som vet vad bussbilj.till puerto rico kostar,antar att det nog går buss dit?
   
 2. Johanna

  Johanna Medlem

  Ja, du får använda poolen på Orquidea om Du bor på Tres Vidas! Och när vi var där var poolen uppvärmd ialla fall! Stranden är som den är men det går ju ialla fall att bada! Att åka till Puerto Rico kostar 2,75 euro med bussen! https://www.guaguasglobal.com/en/tarifas/
  /Från Johanna (en av få på detta forum som gillar Bahia Feliz....!!!)
   
 3. cattis2

  cattis2 Medlem

  Hej Louise!
  Jag gillar också Bahia Feliz, men stranden tycker jag inte är så mycket att hurra för. Det är stora stenar innan du kommer ut till sandbotten och oftast blåser det mycket där och det blir mycket vågor. Eftersom det är klippor intill tyckte jag det var lite otäckt när man mister kontrollen, när vattnet blir för starkt. Stranden är det enda jag inte gillar med stället, så vi kommer åka tillbaka i maj! Det finns ju även en pool på Monte Feliz, men jag vet inte om den är uppvärmd. Den var ren och trevlig när vi var där i augusti ialla fall. Lite jobbigt kanske med backen upp men det kan det kanske vara värt?! Hoppas ni får en trevlig resa och att inte det blir misslyckat som för mamsingen.
  Cattis
   
 4. louise

  louise Medlem

  Hej igen!Kanske jag kan lugna ner mig lite över detta stället nu!Tack för era svar,säkert blir det bra,bara vädret är det också!!!Soldyrkare som man är!Och bussen verkar ju inte kosta mycket så man kan ju alltid ta den nån dag om man får tråkigt!Inte lång tid kvar nu,får börja nedräkningen.20 jan.far vi,2 vuxna o en dotter på 8.Hälsn.Louise
   
 5. Johanna

  Johanna Medlem

  Louise, du kan väl återkomma med en liten reseberättelse och vad ni tyckte om Bahia Feliz när ni är tillbaks!
   
 6. louise

  louise Medlem

  Ja Johanna,jag ska berätta sen vad jag tyckte om bahia.Louise
   
 7. callahorn

  callahorn Medlem

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis