Boka transfer vs ordna egen transport från flygplatsen

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av mysan, 18 december 2006.

 1. mysan

  mysan Medlem

  Nu har jag då för första gången provat på det här med egen transport till och från flygplatsen på Gran Canaria.

  Kan, för den som är intresserad, tala om att enkel resa för två personer kostar 5,70. Enkel resa för en person kostar 3. Man får grupprabatt om man är två!:D

  Jag prickade in bussvägen på kartan när vi åkte hem så nästa gång vet jag hur bussen går i PDI och SA.[8D] Om du har åkt buss till LP eller Atlantico så vet du också hur, de går samma rutt i PDI.

  Vi var dessutom på plats på flygplatsen långt före transferbussen (tog 50 min från vår hållplats som var den första i PDI tills vi var framme). När incheckningsdiskarna öppnade var vi tre par som stod och väntade, inga andra. Tre diskar på tre par, det gick fort som sjutton. När övriga passagerare kom vet jag inte för vi var "long gone" när de kom in.
   
 2. anneghost

  anneghost Medlem

  Var det inte mycket med folk på bussen, tänkte med väskor och sånt? Har tänkt också på att ta mig till och från flygplatsen själv. När jag var ned i mars så höll vi på att missa flyget på grund av att transferbussen hade glömt bort oss. Det gick ju bra till slut men ändå!

  Annelie
   
 3. dragon2

  dragon2 Medlem

  Menar du att det kostade 5,75 E för er att åka taxi??? från PDI eller?? Fattar ingenting..
   
 4. mysan

  mysan Medlem

  Nu ska vi ser, svar i tur o ordning:

  Mycket folk o väskor: Nej, väskorna fick åka i bussens mage sen satt man som vanligt med många tomma platser.

  Priset: 5,70 var enkel bussresa för två personer. Taxipriset ska vi inte tala om.......35 enkel resa.......Men var en nödlösning eftersom bussen lämnat oss med 2 min marginal.

  Bussen går bara en gång i timmen så det vill ju till att man kan matcha den tiden, eller har tålamod att vänta.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis