Fuerteventura

Diskussion i 'Prat om övriga Kanarieöar' startad av chica, 21 december 2005.

 1. chica

  chica Medlem

  Nyss hemkommen från en solig vecka på Fuerteventura vill jag gärna dela med mig lite av min nyvunna kärlek:

  Det var min 13:e resa till kanarieöarna och min första till Fuerteventura.

  Vi bodde i Corralejo i norr. Där är stämningen mycket avspänd och tillbakalutad. Mysigt att flanera och titta i affärerna m.m. i lugn och ro. Tyckte att de gamla delarna av Corralejo och dess hamn var mysigast.

  Det fanns några små fina stränder inne i Corralejo men vackrast och mest spektakulär var Las Dunasstranden några kilometer utanför stan.
  Från Corralejo kan man åka färja till Lanzarote på cirka 25 minuter eller åka en tur med glasbåt till den lilla ön Los Lobos (naturreservat).

  Vi hade tänkt att hyra bil någon dag och utforska de södra delarna av ön och några av alla de vackra stränder som finns där med då vädret var så soligt och fint hade vi inte lust att sätta oss i en bil.

  Det saknas i stort sett grönska i Corralejo men det karga lavalandskapet var vackert tillsammans med den vita sanden och det turkosa vattnet.

  Vi kommer absolut att återvända till Fuerteventura. Mycket bra ljusterapi och avkoppling för frusna nordbor! :)

  https://kanarieoarna.nu/Fuerteventura/
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis