Golfbanor!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av NIcke, 22 september 2008.

 1. NIcke

  NIcke Medlem

  Åker ner till GC i oktober och tänkte höra mig för om nån av er här inne har vart å spelat golf på Salobre Golf & Resort eller har någon annan bra bana att rekommendera? Nån som vet vad det kostar att spela på Salobre Golf & Resort? Va inne på hemsidan men hittade inga priser..Till sist, någon som har koll på vad det kostar att åka buss mellan Puerto de mogan och Pdi samt hur sent bussarna går? Tänkte ta bussen dit på kvällen och taxi hem på natten, lite billigare så kanske? :p
   
 2. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej, vi åkte mycket buss till Mogan när min syster bodde där,tyvärr kommer jag inte ihåg va det kostade, men nu när vi va nere i augusti tog vi bussen in till Las palmas och det kostade 6 euro, och om jag inte minns fel tror jag bussen till Mogan går en gång i timmen. Tror någon förut lagt in en länk här på forumet med priser och rutter, priset till LP är nog ungefär det samma som till Mogan skulle jag tro :)
   
 3. wesse

  wesse Medlem

  Hej NIcke...Om du tar linje 32 så går den 2 ggr. i timmen mellan Mogan och Pdi, men jag vet inte vad den kostar för vi brukar ta båten till Mogan
  men det kanske går för sakta, men den resan är en upplevelse :)
   
 4. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

  Hej, pratde precis med min syster som bodde i mogan,hon säger buss 32 går var tjugonde minut,både från pdi och mogan,förra året gav hon 3,10euro enkel resa.Bussarna slutar ungefär gå vid 22-22.30:)Hon spelade när hon bodde där nere,påantonios bar som heter orillas del mar, om det vore något för dig att besöka,Antonio själv plus vänner brukar spela där,ett mycket trevligt ställe:)
   
 5. Pellis

  Pellis Medlem

  Jag har spelat golf på Salobre och min man + barn flera gånger! Banan är faktiskt deras favorit! Alltså man får ju ta det för var det är eftersom det är ett torrt land. På sommaren är det billigare att spela än under högsäsong - mer än halva priset. Senaste vintern kostade greenfeen 125 /pers inkl bil. I somras betalade vi 65 för alla tre inkl två bilar så skillnaden är stor. Vi gick å andra sidan ut på em. Golfförbundet gör mkt reklam för Meloneras golf bana nu, min man har spelat på de flesta banorna eftersom han är duktig (Bandama, El Cortijez (?stavning). Så vill du ha fler tips måste jag fråga honom. Skandinaviska Klubben spelar på Maspalomas. Vill man äta god mat i trevlig miljö är det väl värt ett besök på Restaurang Maspalomas Golf. Som på övriga ställen i världen är Golf restauranger suveräna att besöka + att miljön ofta är lugn och trevlig, långt borta från all turisthysteri med jobbiga inkastare. Hör av dig om du vill veta mer!
   
 6. NIcke

  NIcke Medlem

  Okej tack så mycket för alla bra svar =)

  Inte långt kvar tills man åker nu =)
   
 7. rogman

  rogman Medlem

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis