Väder Kanarieforum Hotellguiden Resor & Flyg Hyr bil Golf Webbkameror Artiklar Kontakta oss
Vädret just nu

Spela golf på Kanarieöarna

Självklart är klimatet en av de viktigaste förklaringarna till att Kanarieöarna och Teneriffa är ett så populärt resmål för alla golfare, speciellt under den tid då övriga delar av Europa har vinter. Tänk att få lämna jobbet, kyla och mörkret och istället kunna gå ut i solen en tidig morgon och ha 18 hål framför sig.

Golf på Kanarieöarna

Under eftermiddagen badar man i Atlanten med familjen eller goda vänner och medan solen går ner för dagen avnjuts middag på någon trevlig restaurang. Vilken dag!

Golf på Teneriffa

På Teneriffas södra sida, som är den solsäkraste, finns flera riktigt fina banor. Vi spelar på Golf Costa Adeje och Los Palos, banor där du som medlem har riktigt bra rabatter.

Golf Costa Adeje:

Banan är en kombinerad park- och seasidebana och ligger på terasser av en gammal bananplantage med utsikt över Atlanten och grannön La Gomera. Banan har tre niohålsslingor som kantas av palmer och vackra typiska kanariska växter. Banan är ritad av Spaniens mest kände banarkitekt, Pepe Gancedo. Banans officiella webbplats

Golfbana Costa Adeje

Spela golf nära havet på Teneriffa

Golf Los Palos:

Banans officiella webbplats

En trevlig korthålsbana som är välplanerad och perfekt när man vill förbättra sitt närspel. Här finns många utmaningar att stå inför, två hål påverkas av vatten och andra som kräver mycket precision på en bana som är över 900 meter lång. Banan som ligger några kilometer utanför Los Cristianos öppnade i december 1994.

Golfbana Los Palos