hög musik på Sunwing??

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av gladaeva, 25 mars 2007.

 1. gladaeva

  gladaeva Medlem

  jag läste på ett annat forum (Vings tror jag) att musiken från scenen kan pågå långt in på natten och att den familjens barn legat på badrumsgolvet med öronproppar i två veckor för att musiken var så hög.

  Jag som har en dotter som behöver somna i hyfsad tid för att orka (helst senast 22.30 semestertid), hur orolig ska jag vara?

  Vi har bett om tyst rum, men det finns ju inga garantier.

  Finns det något särskilt att tänka på där? Hur länge brukar musiken hålla på och hur mycket hörs egentligen...är det överallt?

  Utan luftkonditionering vill man ju inte gärna stänga fönstren om natten...
   
 2. cattis2

  cattis2 Medlem

 3. Pellis

  Pellis Medlem

  Hhm nä jag vet inte vad jag ska svara...

  Tråkigt att Alexandra/Annika upplevde sina två veckor som störande men det måste bero på när man lägger sig + att man är ljudkänslig.

  Jag vägrar att tro att ett hotell som Sunwing med återkommande gäster år efter år blir sååå störda??? Då skulle ju ingen åka tillbaka!

  Dessutom vet jag att folk åker dit även utan barn dvs när barnen flugit ut och inte vill följa med. Tror inte ni behöver vara oroliga. I min värld förundras man över hur barn kan sova vid de flesta tillfällen...hög musik, tända lampor...etc

  Tror inte du behöver vara så orolig, har aldrig hört om det förut.
   
 4. rogman

  rogman Medlem

  Har varit där flera gånger å tittat på deras shower. Senaste gången (1 år sedan) började de senast 21.30 och höll på max en timme oftast kortare än så.

  Ps. deras shower är helt enkelt kanon...missa inte Abba.
   
 5. n/a

  n/a Medlem

  Hej!
  Vi åker dit för andra gången i år 13juni med 2 killar på 8 år och har med flit bokat lägenhet med extra stor balkong för att få utsikt mot scenen och showen för att kunna se den därifrån det brukar vara slut runt 22. 30 tror jag om inte tidigare.

  Sist vi var där var killarna 5 år och då bodde vi i den delen som ligger längst till höger (om man har havet i ryggen) där hördes ingenting. Men vi hade kompisar som då hade en lägenheten med stor balkong mot scenen och vi tyckte att det verkade helt suveränt.

  Tror inte att du behöver vara orolig sen beror det så klart på hur tidigt man vill lägga sig och hur barnen är. Men med tanke på hur mycket barnfamiljer som är där och återvänder så måste det väl fungera ok för de flesta.

  Biggan
   
 6. Mecker

  Mecker Medlem

  Hej!
  Jag är också ganska ny på forumet, men har redan fått massor av fina tips. Vi åker ner till SW 23maj i 2v.
  Biggan vi har bokat en mindre 2 rums lägenhet, enligt kartan ska dom flesta ligga mot scenen.Smaken är ju som baken men vi tycker också att det är så härligt att sitta på balkongen och höra musiken. Men jag får ju inte glömma att tacka er alla för dom fina tipsen vi har fått.
  Mvh//Micke//:)
   
 7. n/a

  n/a Medlem

  Vad härligt att få åka i maj redan innan våra killar började skolan brukade vi åka i maj men nu blir det 2 veckor 13 juni för våran del.

  Biggan
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis