Hyra eller köpa villa

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av hallonback, 16 april 2006.

 1. hallonback

  hallonback Medlem

  Hyra eller köpa villa på Kanarieöarna, det är frågan.

  Har kollat lite priser, förmånligaste hyran jag hittade var 35€/dag, förmånligaste lägenheten 120000€.

  Söker man lite bättre standard skjuter priserna i höjden och det verkar inte finnas några övre gränser.

  Om man har tänkt sej att investera i en villa på Gran Canaria borde man redan ha gjort det för länge sen eller så skall man ha ett bra startkapital, vilken vanlig arbetare har t.ex 350000 euro att satsa i en villa?

  En sak som är säker är förstås att om man vågar satsa får man ju garanterat tillbaka sina pengar med ränta om man har lite tålamod.
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Har du kikat efter att köpa ett hus eller lägenhet på Kanarieöarna?

  Det finns ju oändligt mkt att välja mellan men ett hus för 350 000 är väl att ta vatten över huvudet om man känner att man inte har sådär vansinnigt mkt pengar?!

  Det finns ju billigare på öarna... och man vill man köpa för ett bra pris får man nog blunda lite för standarden på huset de första åren och ta renovering efter hand.

  Lite svammelsvar från min sida eftersom jag egentligen inte förstår om du är intresserad av att långstidshyra eller köpa.

  Om du bestämmer dig för att hyra så läs denna sida
   
 3. hallonback

  hallonback Medlem

  Min tanke var närmast att kika på alternativen (hyra eller köpa, och villa/hus eller lägenhet) och försöka tänka långsiktigt.

  Du har säkert rätt i att man kan göra "fynd" på fastighetsmarknaden på Kanarieöarna om man själv har möjlighet att renovera, det tror jag säkert också.

  Ni har villa eller lägenhet på Gran Canaria, dela gärna med dig av dina erfarenheter i så fall.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis