Hyra jeep eller annat 4hjulsdrivet

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av vendeley, 8 december 2006.

 1. vendeley

  vendeley Medlem

  Hej!

  Är det någon som vet vart man kan hyra jeep eller liknade på Gran Canaria? Vi har kollat runt på de vanliga biluthyrarna men inte hittat något. Finns det något lokalt ställe där man kan hyra? Vi är inte ute efter att åka med på någon jeepsafari utan vill åka själva.
   
 2. evaa

  evaa Medlem

 3. leif

  leif Medlem

  Vet inte om du utgår från Playa del Inglés eller Las Palmas de Gran Canaria men det bästa är att knalla
  runt en dag och kolla.

  Jeep och annat 4wd finns, om inte inne så kan dom fixa allt om dom vill. Priserna kan vara mycket varierande!!

  SE UPP!! En långpromenad med prutande kan verkligen löna sig! För en dag eller två är det kanske inte lönt, men för en vecka eller mer..definitivt lönsamt!! Min första bilhyra 1973 gick inte bra! Las Palmas - Playa Ingles Volvo Amazon!!! -67-68 kopplingsvajer av efter ca 1 mil! Det tog 3 timmar innan polisen kom och informerade oss om att vi måste stanna kvar i LP pga att biluthyraren inte var registrerad! Alla jobbade mer eller mindre svart på den tiden!! 3 Dgar extra i LP innan allt var klart! Pengar tillbaka? Massor av pesetas? Jodå HAHA!!

  PS! Hyr ALLTID bil på plats om du har möjlighet!
  Samma gäller även för lägenheter och bungalows för längre tid.
  FRÅGA RUNT! Truten är till för att användas!!

  Lev Väl
  Leif
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis