Karnevalen 2008

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av n/a, 31 juli 2007.

 1. n/a

  n/a Medlem

  Förra årets tema var förstås Belle Epoque.

  Nu har temat för karnevalen 2008 publicerats - Olympen! Gamla Grekland.

  De nya makthavarna i Las Palmas vill decentralisera karnevalen och skapa engagemang i olika stadsdelar. Men de stora engagemangen skall fortfarande äga rum i Santa Catalina-parken.

  https://kanarieoarna.nu/karneval/

  Håkan
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Åh...det verkar som om jag ska missa Carnevalen nästa år också :( Redan i januari sätter den i gång...hade hoppats på att den skulle vara lite senare...men jag får kolla in bilder i stället.

  Anneli
   
 3. n/a

  n/a Medlem

  Vad synd att Du missar den! Det är kul dagar i Las Palmas. Senast hamnade jag bland ett gäng ryssar när jag tittade på det stora karnevalståget (det största av flera). Vad gör ryssar när de är på gott humör? Dricker förstås. Medtagen konjak och medtagna glas. Som "gäst" måste man ju artigt tacka ja ibland ... Det blev några glas eftersom, karnevalståget varade 5 timmar! :D Annars är väl största faran för oss karlar att bli uppbjuden av alla transar som befolkar karnevalen :D

  Håkan
   
 4. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Ha..ha..;) ja det kostar att ligga på topp!!

  Själv satt jag fastklistrad vid datorn o kollade bilder i timtal på årets karneval och försökte ta in lite karnevalstämning...funkade inte så bra, men det ser helt fantastiskt roligt ut...när alla går man ur huse och bara festar i en hel vecka:)

  Anneli
   
 5. solna

  solna Medlem

  kul med karnevalen 2007 då va man i smeten med familjen och det e klart att man sattsar på den nästa år med ,, men nu e det tråkigt vad som händer med elden där nere ,,,
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis