Måste babbla lite...

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av mysan, 16 november 2006.

 1. mysan

  mysan Medlem

  Jag måste få skriva av mig mina förväntningar innan jag brister!!:D
  För första gången ska jag åka själv till Gran Canaria. Jaja, min 18-åriga snusförnuftiga dotter ska med, men hon är som en kopia av mig själv[:p]. Vi är i fullständig symbios med varandra.

  Det ska bli så spännande och skönt att få vara på egen hand i en vecka och göra ingenting (eller det jag känner för just då). Egentligen är det inte så noga om det är klarblå himmel hela tiden, bara avkoppling är tillräckligt[:eek:)]. Vem vet, vi kanske stuffar på discon hela tiden och kommer hem som två vrak (tur vi kommer hem en fredag....)[8D]. Jag har i alla fall lovat att avsäga mig mamma-rollen när jag sätter mig i bilen fredag morgonen kl 02.30. Då blir jag väl närmast släkting som typ moster, om någon frågar, vi är ju så lika till utseendet så släktskap kan vi inte svära oss fria ifrån.[:I]

  Kan ni fatta hur skönt detta ska bli? Hösten har varit kaotisk med flytt av föräldrar till äldreboende, jag har blivit ordförande i ungdomskommitten i vår handbollsförening och med det även styrelsemedlem. Kul men jobbigt emellanåt. På jobbet händer det massor hela tiden och eftersom jag sitter i en central position (inte chef eller så) så är det mycket att hålla reda på.[xx(]

  Jag längtar så till GC och lugnet!! Åååh kunde dagarna gå lite fortare...

  Känns lite löjligt att sända detta inlägg, men ändå känner jag att jag måste skriva av mig!
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Vad härligt det låter!:D Det är ju roligt att mor o dotter drar i väg! Förstår om du längtar [8D] och att få koppla av från stressen här hemma och ladda batterierna.
  Jag har också varit iväg med min mor fast inte utlandsresa, bara med båten till Finland men det var nog så fetligt!:D Jag har nog aldrig skrattat så mycket som den resan!..Vi är också ganska lika till utseendet, men inte trodde jag att de skulle fråga om vi var syskon [:I] (jag var 25år och min mor var 45 år och det var ju inte så kul för min del);)
  Hoppas dagarna går fort fram till Er resa!

  Anneli
   
 3. rogman

  rogman Medlem

  mysan: låter verkligen som om du behöver komma ner till ön...hoppas det blir bättre väder än dom haft nu då. föresten...tror du inte dottern drar iväg på egna eskapader när du somnat då[?];)
  Handboll nämde du, mitt andra stora intresse: får man fråga i vikken klubb...jag håller på i en svart/gul klubb från solna å tränar P96 å har varit med i styrelsejobb länge så jag vet vad du talar om...suck..jobbit men :D

  Ha de gott därnere
   
 4. mysan

  mysan Medlem

  Hello RogMan!
  Jag är engagerad i Växjö HF och min son spelar i -92 laget (för övrigt klubbens mest framgångsrika lag på ungdomssidan). Tidigare var jag lagadministratör och lagledare för laget men det har jag fått lägga på hyllan nu.

  Vad dottern anbelangar så vet jag att hon inte hittar på ofog när jag somnat, det är nog snarare risk för tvärt om hehehe!

  Anneli: Vad kul att höra att fler än jag och min dotter blir beskyllda för att vara syskon!
   
 5. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej, Mysan!
  För det första vad härligt det låter att ha en dotter jag som "bara" har två söner. Ibland önskar man att man hade en dotter att dela resor med.Yngste sonen är en kopia av mig! Stackars honom. Det har han fått höra edan lekis.
  Däremot har jag delat min yngste sons intresse i idrott även om jag inte själv utövar dem. Det har varit både fotboll, ishochey och slalom.jag tycker det är viktigt att vara med "barnen" och engarera i deras intresse. Heja, Småland. Vi måste ju hålla ihop!!eller[?]
  Flyger ni från Växjö då,eller?
  Vi har flugit från Växjö de sista 3 åren till GC.


  Riggan
   
 6. mysan

  mysan Medlem

  RIGGAN: Nä, vi flyger helst från Sturup. Avgångstiderna från Växjö och GC gillar vi inte. Visst är det skönt med närheten hem men jag gillar inte att flyga 17.00 och komma fram vid 22.30 på resmålet. Sedan hemresa med start från hotellet kl 06.00. Jag tycker det försvinner så många dagar på plats i synnerhet när man bara ska vara en vecka. Till Sturup är det ju inte så gräsligt långt och vi är två som kör så det går bra. Vi tar "omvägen" över Ljungby-Helsingborg, dels för att där finns viltstängsel hela vägen, inga fartkamror och 110-väg nästan hela vägen.
  Men smaken är som baken och det är alla tillåtet att tycka och åka varifrån de vill. Om inte jag har missförstått det hela så kommer du ifrån Kalmar-hållet och då kan jag klart förstå valet av Växjö. Har svärföräldrar i Mönsterås och de åker från Kalmar eller Arlanda är de far o flyger (vilket de gör för jämnan, lyckostarna!).
  Imorgon ska jag slåss med symaskinen och sy in lite linnen och lägga upp byxor som jag ska ha med mig. Det ska bli lite spännande för sen ska de ju "packas" ner.....SNART bär det av.

  /Mysan
   
 7. Riggan

  Riggan Medlem

  Hej igen Mysan!
  Att vi åker från Växjö istället för Kalmar är att vi de sista 3 åren rest med Apollo och de flyger inte från Kalmar. Dit har vi 3 mil.
  Sedan har vi förmånen att kunna vara 2 veckor och då gör det inte så mycket att man åker sent på dagen.. Vi brukar åka i slutet av februari och de sista 2 åren har det varit snökaos varje gång. Då är man glad att inte ha så långt till flygplatsen. Vi har ca 8 mil till Växjö det känns lagom då.
  Men sönerna gillar inte att vi åker i februari. De tycker inte det är roligt att skotta våran snö. Kan inte förstå det[?]
  Hoppas ni får en trevlig resa tillsammans.


  Riggan
   
 8. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Hej mysan!
  Hoppas ni har det sköööt i solen [8D]! Just nu har vi det gråmulet o disigt, inget vidare väder!
  Hoppas att du och dottern får det trevligt! Själv har jag 2 grabbar, men jag är bonusmamma till en jätterar 18 årig tjej (vi blir nog inte beskyllda för att vara lika varandra :) och det är ju tur för henne, he he) och det ska bli så roligt när vi alla ska åka iväg i vår![8D]
  Jag skulle vilja höra om hur det gick att spela "moster" ;)

  Anneli
   
 9. mysan

  mysan Medlem

  Hej AnneliH!

  Jag sitter tyvärr fortfarande fast i Svedala. 18 dagar kvar....började packa lite lätt i går. Skor o sånt som ändå skulle åka in i förrådet nu när vintern(?) är här. Jag lovar att komma med en rapport när jag kommer hem. Hörde i dag en man som varit en vecka på Teneriffa. Där hade han haft så där väder och REGN! Det vill jag verkligen inte ha! I och för sig kan man väl lägga en dag i Las Palmas och en på Atlantico men sen då....?
   
 10. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Jaha men då är det ju inte så långt kvar...[:p] men hoppas ni får det trevligt! Vädret hoppas man ju alltid ska vara bra när man åker 1 v men det är ju som att snurra på "hjulet" det blir ju som det blir...;) jag brukar också packa med ett paraply [:I] , men det är ju en ö så det är ju inte som här hemma att lågtrycken parkerar sig i flera veckor vad jag har förstått. Enligt webcam så har det sett bra ut (iaf när jag har kollat, åtminstone vaaarmt!). Det ska bli spännande att läsa hur ni har haft det!

  Anneli
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis