Mysigt hotell för nyår!

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av cecgus, 19 december 2005.

 1. cecgus

  cecgus Medlem

  Hej alla glada

  Jag och min sambo ska till San Augustin juldagen - nyårsdagen men har bara lägenhet fram till nyårsafton. Jag är därför ute efter tips på trevliga och personliga hotell på Gran Canaria och då gärna på södra delen som vi kan checka in och fira nyårsafton på.

  Tar också tacksamt emot andra tips på utflyktsmål, restauranger osv då vi besöker ön för första gången.

  Tack på förhand

  God Jul och Gott nytt. Vi kanske ses på ön.

  Hälsar
  Cecilia
   
 2. anneghost

  anneghost Medlem

  Härligt att få åka ned dit! Jag kan tipsa om Puerto Mogan, det är en liten fiskeby på den södra delen. Man kan åka bil dit men det går också bussar. Sedan så är det härligt att åka upp bland bergen men då får man tänka på att det är smala och kurviga vägar men det kan vara värt det.

  Ha det så bra där nere

  Annelie
   
 3. Björn

  Björn Medlem

  Hej!
  De flesta har nog sina egna favoriter både när det gäller hotell och restauranger men det vi tycker är allra bäst kanske andra inte håller med om riktigt, det där hotellet, med den fantastiska personalen och mysiga restaurangen kan med andras ögon ses som slitet och lite trist.
  Restaurangen som serverar den mest fantastiska grillade sjötungan kanske inte är så toppen om man inte gillar fisk...
   
 4. cecgus

  cecgus Medlem

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis