Privat korttidsuthyrning?

Diskussion i 'Boende på Gran Canaria' startad av Emtehed, 29 mars 2006.

 1. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hej Forum
  Någon som har några bra länkar där man kan hitta privata uthyrare? Är på jakt efter boende.

  Huvudönskemål är något i Los Caideros, Patalavaca/Arguineguin.
  Blir glad åt alla förslag!

  Hälsningar
  Jan E
   
 2. Johanna

  Johanna Medlem

 3. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hej Johanna
  Det fanns flera mycket bra alternativ på web-adressen du tipsade om (lite mycket pengar kanske men det är ju stora fina bungalows också).

  Jag har nu mail:at igen och förhandsbokat en vecka i november i en av Bungalows:en (heter det så?) och begärt lite mer info.
   
 4. Johanna

  Johanna Medlem

  Jag läste i något annat inlägg som Du gjort ang. att hyra via "utleieservice". Hur var deras priser? Jag kunde inte se några priser på deras hemsida!
   
 5. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Vi hyrde av utleieservice november 2004. Vi betalade då tot 10.000 kr för en vecka i en privat bungalow i Canarios I, Arguineguin och en vecka i en turistanläggnings bungalow, Los Valles i PdI.
  Hämtning på flygplatsen.
  Bungalown i Arguineguin var kanon, två sovrum, litet "vardagsrum" med köksdel, inglasad veranda,uteplats, kabelTV/Video/Stereo helt nya möbler, tvättmaskin, nytt kök, mycket hög standard. Pool som delades med ytterligare några få husägare.
  Bungalown i PdI hade också två sovrum men standarden var typiskt enkel charter nivå. Pool fanns även där som delades med 8 lägenheter.
  Mycket rent och fint på båda ställerna.
  Enda "nackdelen" låg lite för långt från Anfi.
  Hälsningar
  Jan E
  PS
  Har nu förhandsbokat en Bungalow, väntar nu på ytterligare info-mtr som skall komma per post.
  DS
   
 6. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hej Johanna
  Jag sitter nu med förhandsbetalnings fakturan framför mig. Fortfarande ser allt helt OK ut men jag har mail:at ytterligaren en gång och begärt den adressen på Bungalow:en. Den heter "Bungalow Caideros" men det skulle kännas skönt om jag fick veta den exakta adressen. Känner ganska väl området Los Caideros efter flera eftermiddags vandringar där.
   
 7. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Viva la Johanna
  Nu har vi bestämt oss, har skrivit på "kontraktet", betalar handpengen på måndag.
   
 8. Johanna

  Johanna Medlem

  Va kul! Ja nu får vi väl verkligen hoppas att det funkar bra när Ni kommer ner! Jag har ju själv ingen erfarenhet av att boka via siten som jag skickade!
   
 9. Johanna

  Johanna Medlem

 10. Emtehed

  Emtehed Medlem

  Hej Johanna

  Vi har de senaste åren åkt med Iberia, som vi bokat i februari, årets biljetter kostade oss knappt 2.500 kr styck från Arlanda (byte i Madrid). Länk nedan.
  https://www.iberia.com/

  Jag tittade som hastigast och det verkade lite dyrare från "Göteborg" och lite sämre tider (men nån nackdel skall det väl ändå vara när man får möjligheten att bo på Sveriges framsida, säger min fru)

  Jan E
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis