semester

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av ewat, 27 februari 2005.

 1. ewat

  ewat Medlem

  Är det ingen som är på Gran Canaria? Det är så tyst på sidan nu.
  Saknar lite om ön, hur vädret är, vad ni hittar på om vädret är dåligt osv.
  Själv längtar jag ner men det lär dröja till nästa gång. Har en son som tar studenten i år o då går pengarna till det.
  Kommer igen nästa år.:)
  ewat
   
 2. Pellis

  Pellis Medlem

  Äntligen någon som skriver! Visst är det lugnt här inne?! Det blev liksom två motpoler från förra forumet där man knappt "vågade" skriva för att inte bli sågad vid fotknölarna. Nu är det trevlig stämning - tack å lov - men betydligt färre inlägg! Vädret har varit ganska hyfsat de sista dagarna men dock inte så varmt som det brukar. Idag på morgonen var det riktigt blåsigt! Jag åker ner snart...till påsk och jag längtar men mest längtar jag till sommarvistelsen! Om du vill följa nyheter om Gran Canaria så vet du väl att du kan kika in här
  Färska nyheter att läsa varje dag.
   
 3. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Hejsan på Er! Jag är inne på denna sida varje dag flera gånger. Tycker oxå att det blivit tyst, jag kan ju skriva själv :) så jag gör det nu. (Jag använder grancanaria.st lika mycket)
  Jag längtar såååå till ön, det är bara 23 dagar kvar och hoppas att vädret hinner bli lite varmare, så man slipper packa med så mycket kläder.
  Är oxå nyfiken på om någon kommer att vara i Pl D Ingles under karnevalen. Vi var där för något år sedan och de hade massor av jippon och fyrverkerier som heter duga.:D
  Med hopp om att fler skriver.....ha en bra dag!

  Anneli
   
 4. Karin

  Karin Medlem

 5. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Karin; Karnevalen är endast fr o m 1/3 till den 6/3, tyvärr. [|)] Du kanske har bättre tur ett annat år, det verkar som om den återkommer varje år men olika datum. När vi var där -03, var det oxå i mars, men den började den 14/3,( om någon kommer ihåg om detta är exakt datum så rätta mig om jag har fel....)
  Alla kan se Karnevalen, den är ju till för alla. De har uppträdande på många olika ställen och jippon av olika slag.
  Hoppas ewat och Cita får en trevlig resa!
  Ha de gott!

  Anneli
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis