Serenity och Dunas Amadores

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Belo, 25 oktober 2007.

 1. Belo

  Belo Medlem

  Hejsan
  Är på väg till Puerto R. i slutet av nov. och tänkte gå och kika på Serenity och Dunas Amadores i Amadores ,har någon bott ,hört om eller har något att berätta om de hotellen.
   
 2. T_E

  T_E Medlem

  Hej!

  Vi har bokat Dunas Amadores med all inclusive i februari. Är det någon som bott där som kan berätta lite om hotellet och maten. Väldigt nytt verkar det va så det går itne hitta så mycket info.
   
 3. Hagbard

  Hagbard Medlem

 4. T_E

  T_E Medlem

  Nog har jag hittat en del info och review:er men det skulle vara intressant att höra från någon svensk.
   
 5. LiL

  LiL Medlem

  Vi har bott på Dunas Amadores 9-16 januari 2008.
  Det är jättefint, fräscht och lyxigt :)
  Maten som ingår i all inclusive är buffé tre gånger om dagen. Frukost 8-10.30 Lunch 13-15 och Middag 18.30-21.30
  Det finns en a´la carterestaurang som man kan äta i också men då får man betala extra. Det är 25% rabatt som AI-gäst.

  Lunchen kan man välja att äta i snackbaren vid poolen, de hade en mycket god hamburgertallrik, klämmackor och sallad. Då slipper man gå och byta om för i fina buffématsalen får man inte gå i shorts och karlarna får inte ha ärmlösa tröjor. Det finns en speciell all inclusivemeny där man väljer läsk, glass, drinkar, lunchmat etc. Man får inte välja ur den "stora" menyn om man inte vill betala extra.

  Bufférestaurangen är jättetjusig. Man går in och sätter sig, sen kommer kyparen och frågar vad man ska dricka. Därefter hämtar man mat från flera olika "avdelningar". Menyn ändrades varje dag, man kan läsa i förväg utanför restaurangen vad som ska finnas att välja på. Om man vill ha gäster med sig som inte bor på hotellet så kostar buffén 24 euro/pers.

  Vi är supernöjda med vistelsen och vill gärna åka dit igen!
  /Linda
   
 6. Ingela

  Ingela Medlem

  Kan bara hålla med Linda om att Dunas Amadores är ett kanonfint hotell. Precis som Linda skriver så är maten toppen och jag kan mycket väl tänka mig att åka dit igen och rekomenderar verkligen detta hotell till andra. Ni kommer inte bli besvikna om ni åker dit.

  //Ingela
   
 7. Ingela

  Ingela Medlem

  Oj såg att ni skulle resa i november, då har ni ju alltså rdan varit iväg. Sorry att jag inte kollade ordentligt.

  //Ingela
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis