Spanska kontantkort!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Elektrikern, 27 november 2004.

 1. Elektrikern

  Elektrikern Medlem

  Någon som testat att köpa Spanska kontantkort och kört in dem i luren och testat hur det funkar. Tror att det blir billigare och mer säkert. Man slipper få en chockfaktura när man kommer hem igen! Någon som testat det, vilken operatör ska man välja och var finns påfyllnadsställen?

  Håkan
   
 2. kattis

  kattis Medlem

  hej håkan!
  jag kör vodafone när jag e där nere...du fyller på din mobil hos alla återförsäljare...jag tycker att det fungerar toppen men det är alltid skönast att vara utan mobil när man e där!
   
 3. Elektrikern

  Elektrikern Medlem

  Kör du ett spanskt eller Svenskt Vodafone??

  Håkan
   
 4. oleb

  oleb Medlem

  Jag kör på spanska Vodafone.

  Ett tips för er som kommer stanna ett tag och ha en fast address på Kanarieöarna är att på vissa operatörer kan man köpa sitt simkort online och få det till sin kanariska postaddress med posten lagom till att du kommer ner.
  I köpprocessen kan du välja ditt spanska nummer redan innan du lämnar Sverige. Ett enkelt sätt att i förväg veta vilket nummer man kommer ha på öarna.
   
 5. Sanna

  Sanna Medlem

  Hejsan
  Vi köpte ett kontantkort i receptionen på hotellet för att ringa hem till Sverige. Men vi tyckte att det inte fungerade så jättebra, det är bara vissa telefonkiosker som det går att ringa ifrån, en massa sifferslående med en aoutomatisk telefonröst på spanska.

  Det kostar ju en hel del att ringa med mobil i utland.Sms:a är bättre. Kram Sanna

  Edit: Det bästa är nog att köpa ett kontantkort till mobilen om den är operatörsfri..
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis