Tips på utflykter och upplevelser på Gran Canaria

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av JavelinJ1, 24 maj 2005.

 1. JavelinJ1

  JavelinJ1 Medlem

  Om ni nu är nere på Gran Canaria så gå inte miste om alla Ön:s ädelstenar;

  * tex Puerto de Mogan med sin vackra hamn,
  * den lilla pittoreska surfbyn Pozo Izquierdo, där ska ni prova att äta en bocadillo med kött/fisk och aioli. hur gott som helst.
  * Ni måste även åka upp i Bergen, otroligt vackert där uppe. Hyr en bil för en dagsutflykt eller gå på en guidad vandringstur!
  * Vandra i sanddynerna eller hoppa fallskärm och landa på sanddynerna.

  Det finns hur mycket som helst att göra förutom att bara hänga inne i playa del ingles centrum med alla andra turister. ;)

  Ska ni shoppa så tycker jag ni borde åka ut till C.C Atlantico som ligger i Vecindario en bit ifrån flygplatsen, det är lätt att ta sig dit med buss/taxi.

  Allting är inte bara vackrare ute i byarna, utan även mycket billigare än på alla turisthak.

  simma lungt, hoppas ni trivs där nere.
  /johanna.
   
 2. Björn

  Björn Medlem

  Helt uppenbart att man måste in här och samla på sig lite aktivitetstips, för det går ju inte att "bara" lata sig i två veckor.

  /Björn
   
 3. klara

  klara Medlem

  Jag håller helt med dig Björn, att man kan inte "bara" lata sig i två hela veckor.

  Jag och min man var i PDI förra hösten i två veckor.

  Vi tog en guidad tur och vandrade i bergen (Fatagadalen), på ca 1900 meters höjd. När vi kom allra högst upp, åt vi vår medhavda lunch och en otrolig tystnad spred sig. Dessutom var det helt klart, så vi kunde se över till Teneriffa.

  En fantastisk naturupplevelse, som vi varmt kan rekommendera. Det gäller bara att ha mycket vatten med sig, för det går åt massor av vätska, men det kan det vara värt.

  Här är fler tips på vandringsleder på Gran Canaria
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis