Transport från flygplatsen

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Qwaser, 5 november 2012.

 1. Qwaser

  Qwaser Medlem

  Hej!

  Landar kl 21,00 16/11. Flyger med Norwegian. Har jag uppfattat alla tabeller rätt att det inte går några bussar så sent på kvällen? Ska till San Agustin. Om jag måste ta taxi, är det fast pris och vad kostar det?
   
 2. Bumpen

  Bumpen Medlem

 3. silverladyn

  silverladyn Medlem

  Om det inte blivit någon tidtabellsändring sedan i våras så lär du hinna med buss nr 66 till S A. Det finns också en annan buss med nr 90 som passerar flygplatsen men den har andra tider.

  Flygplatsbussen nr 66 går dagligen mellan flygplatsen och Maspalomas mellan klockan 7.00 till 22.00. Den avgår 20 minuter över varje klockslag
  Den stannar i S A och är du osäker var du ska gå av (det är ju mörkt när du kommer)kan du be chauffören säga till när det är din avstigningshållplats. Vet inte vad resan kostar till S A, men jag tippar på 3,20--3.50 euro. Det är under 4 euro iallafall.

  Busshållplatsen finns till höger utanför entren till flygplatsen. När du hämtat ditt bagage ska du åka hissen/rulltrappan upp till incheckningsplanet (det är entreplan) gå ut genom dörren så ser du direkt till höger busshållplatserna. OBS det är både bussen till Las Palmas och Maspalomas som går därifrån. Din buss har nr 66. Hoppas det här hjälper dig. Lycka till
   
 4. southstar

  southstar Medlem

  Hej
  OBS! 66:an har sista avgång för dagen 20.20
  se länk:
  https://www.guaguasglobal.com/en/lineas-horarios/

  Enl. Taxis prislista kostar det 32.00 Aeropuerto-San Agustin
  Buss Nr. 5 är ett alternativ

  Lycka Till
  Välkommen til "paradiset"
  Åke
   
 5. Qwaser

  Qwaser Medlem

  Hej!
  Så om jag förstår er rätt och tar upp turlistan som Southstar och Bumpen tipsar om, linje 5, så ska jag kunna åka buss till San Augustin. Är den hållplatsen på samma ställe som Silverladyn förklarade? Ska av vid Rocas Rojas, så då finns det alltså en hållplats där, Bumpen?
  Ursäkta dumma frågor, men jag reser själv och tycker som om att ha allt under kontroll innan jag åker hemifrån.
   
 6. Bumpen

  Bumpen Medlem

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis