Varning Salamanca apartments!!

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av jennygotland, 7 december 2012.

 1. jennygotland

  jennygotland Medlem

  I måndags anlände vi till denna underbara ö.

  Vi hade bokat en 3-rumslägenhet på Apartamentos Habitát genom en firma som heter Bersol.es det är samma firma som äger b la Salamanca.

  Vi hämtade vår nyckel och gick in i lägenheten som var i så fruktansvärt dåligt skick och smutsigt.

  Badrummet var trasigt golv och diskbänken var trasig. Jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna ta av mig skorna och sova där en natt!!

  Vi gick tillbaka till receptionen och dom erbjöd oss en lägenhet på Apartamentos Salamanca (Nilo) i Playa del Ingles istället, den var i liiite bättre skick men själva området som är fd slum knarkarkvarter var inte det ultimata för en familj med 3 barn.... detta var dock inget som vi visste om innan tyvärr.

  Vi låste in våra väskor i lägenheten och började gå runt och leta annat boende, vi hade tur och stötte på en norrman som i sin tur kände en svensk som i sin tur kände en äldre dam som hade en bungalow på Santa Barbara som precis blivit ledig och som vi fick ett bra pris på!!

  Vi tog bungalown direkt och där ska vi nu bo i 3 månader:D!!

  Problemet blev sen att få tillbaka 600 euro som vi betalade för lägenheten på Habitát, dom vägrade och vi gick till den närliggande polisen som hjälpte oss och tro det eller ej men vi fick tillbaka pengarna:D!!

  Men snälla hjälp mig att få ut varningen BOKA INTE GENOM BERSOL.ES i alla fall inte om ni är barnfamilj och vill känna er trygga eller om ni vill ha ett fräsch boende!!! Och även att bilderna på deras hemsida stämmer INTE med verkligheten!!:(

  Men nu när allt är ordnat kan vi inte säga något annat än att vi mår PRIMA!! :)

  Jenny
   
 2. fbkmarie

  fbkmarie Medlem

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis