Webred: Härliga bilder

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av rogman, 28 november 2006.

 1. rogman

  rogman Medlem

  Webred:vill bara säga att din bild berättelse från La Gomera var underbar att följa.Härliga bilder, du är ju en höjdare med kameran.:D
  Har länge trott att den ön inte var så alls var så utbyggd. Men det var den ju, fast på ett fint sätt. Lite som Puerto de Mogan fast ändå inte.[:I]
  Nu blir jag ännu mer sugen att besöka fler av öarna. Först Teneriffa och sedan kanske även La Gomera.
  Men först ska jag nog köpa en ny kamera, eller önska en i julklapp kanske?;)
   
 2. AnneliH

  AnneliH Medlem

  Jag håller med RogMan till 100%! :D
  Man kunde leva sig in i den lilla turen med alla de fina bilderna.
  Det verkar vara helt underbart där. Jag måste fråga, de där enormt stora trädstammarna är det Benjaminfikusar? Jag riktigt kunde känna hur man gick i de trånga gränderna, satt i bussen på de slingringa vägarna...[8D]

  Jag skulle också behöva en bättre kamera. Den digital kameran jag har nu är sååå seg, man kan inte ta snabba bilder utan att den först måste "tänka"...är det någon som har ett tipps kanske?

  Anneli
   
 3. anamogán

  anamogán Medlem

  En till som håller med!!!
  Vilka fina bilder och berättelse Webred!
  Vilken längtan man fick att upptäcka La Gomera.

  Det var ju såååå fint där!!! Ska absolut åka till La Gomera om jag någon gång reser till Tenerife. La Palma ska jag också försöka besöka. Den omtalade "gröna ön" som är så fantastiskt grön och vacker!
  Nu längtar jag ännu mer......

  /Anna :)
   
 4. Björn

  Björn Medlem

  Jag har inte hunnit med bildberättelsen men har ett tips på snabb kamera, en sån som jag har alltså, en Canon Ixus 60 [8D] Det finns förstås flera Ixus-modeller men jag är tillräckligt nöjd, just nu iaf.

  En nackdel är batterikapaciteten så vi har ett extrabatteri även om det går fort att ladda (1,5 tim) så är det inte alltid man har tillgång till ström.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis