Corralejo

Diskussion i 'Prat om övriga Kanarieöar' startad av 1947, 11 mars 2007.

 1. 1947

  1947 Medlem

 2. anamogán

  anamogán Medlem

  Hej Tommy! :)

  Fina bilder du delar med dig!

  Jag har själv varit på Fuerteventura och det är en spännande ö, annorlunda jämfört med Gran Canaria och Tenerife. Inte minst tempot! :)
  Har varit även på Lanzarote och jag tycker att var och en av de canariska öarna har sin speciella charm, eller hur?? Åkte ni över till Lanzarote? Visst är det häftigt när man ser över till Lanzarote från Fuerteventura? Vad jag börjar längta bort.....

  /Anna :)

  P.S. Du avslutade med fel arena ska ju vara COOP ARENA i LULEÅ så klart ;) !!!!!!D.S
   
 3. 1947

  1947 Medlem

  Tack Anna.:D
  Håller med dig ang- tempot,väldigt gemytligt och charmigt.
  En annan sak som förvånade mig var att folk var så vänliga,hjälpsamma och lätt att få kontakt med !:)
  Fick många trevliga kontakter där som vi mailar till !:D
  Vi tog den snabba färjan över en dag,det var en trevlig upplevelse. Det gick snabbt och var gropigt![}:)]
  Jag börjar oxo att längta..... tror att det är något på gång.....[?]
  tommy.
   
 4. anamogán

  anamogán Medlem

  Vad trevligt att ni fick vänner där nere som ni håller kontakten med! :)

  Själv kommer jag aldrig att glömma första gången jag satte min fot på Lanzarote. Jag hade ju skaffat info om ön innan och läst mycket så jag var ju förberedd på att det var mycket landskap av "lava". Jag och mina vänner körde bil innnåt ön genom lavalandskap och det var helt mäktigt! Kan inte finna ord hur det upplevdes. Det var verkligen inte likt någonting annat jag sett. Tänk dig en slingrande väg med berg runt om som har lava ovanpå, ungefär så var det. Det kändes i början nästan lite kusligt, men efter att ha åkt ett tag blev jag mer van vid det.

  Ska tillägga att Lanzarote har mycket mer än lavastränder. Tex de fantastiska papagayo stränderna. Vi bodde i Puerto del Carmen, mysig liten ort ungefär som Corralejo tycker jag.

  ops.... nu kom jag in väldigt mycket på Lanzarote under din tråd som handlar om Fuerteventura.....sorry. Ville bara säga att alla Kanarieöar har sin speciella charm.

  /Anna :)
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis