kanarie öarna?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av Sofia, 14 december 2004.

 1. Sofia

  Sofia Medlem

  hejsan, jag funderar på att ta mitt pick och pack o dra till Kanarie Öarna, skaffa mig ett jobb där, och en lägenhet. men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga, är det svårt att hitta jobb där? (jag pratar iofs flytande spanska vilket borde göra det enklare?)
  hur går man enklast tillväga för att skaffa en lägenhet där? är det smartare att leta efter en lägenhet när man är på plats, eller ska man titta efter det på internet redan när man är i sverige?

  vore tacksam om jag fick lite info om sånt..

  fia
   
 2. Elektrikern

  Elektrikern Medlem

  Lägenhet är enkelt att fixa: https://kanarieoarna.nu/hyraprivat/sanagustin.asp

  Jobb: Jobba som inkastare på en restaurang kan va lätt att få, pratade med en tjej från Uddevalla som jobbar som inkastare på en restaurang i C.C. Yumbo, tror den hette Miramar, ska låta det var osagt, hur som helst; hon tjänade 1200 per månad på att jobba 27,5H/vecka, på det hade hon 4% skatt, det var 0 förut, men EU ska ju lägga sig i...

  Läkarvården där nere är helt gratis, man betalar inte ens 260 kr i "inträde" på aktuen som du gör i Sverige, tandvård är dock ej gratis! Sjukvården betalas av skattebetalarna på spanska fastlandet som inte lever med 4% skatt.

  Så 10000:- efter skatt för 27,5 timmes arbete är ju ok. Jobb som bartender är också bristvara har jag hört.

  Det finns ju hur många Centro Commercials som helst, det är bara att leta.. kan säga dig att Spanska behöver du inte kunna, du ska ju kasta in svenskar, danskar och norrmän framförallt, kanarierna ska man skita i!

  Viel Glück!


  Håkan
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis