Trevliga Vandringsleder/promenadstråk?

Diskussion i 'Prat om Gran Canaria' startad av anki, 19 oktober 2007.

 1. anki

  anki Medlem

  Hej på er! I november bär det av för mig och sambon: Första gången på Gran Canaria, med hyrbil en hel vecka, och boende i Puerto Rico.

  Sol och strand i all ära, men jag får myror i byxorna av att ligga stilla och bli stekt.
  Därför undrar jag om någon av er har koll på trevliga vandringsleder på ön (lite lagoma på högst ett par timmar). Gärna sådana där man kommer tillbaka till utgångspunkten ( så att man kan komma tillbaka till bilen var man nu parkerat den). Vet ju att det finns ett företag på GC, som ordnar vandringar, men skulle vilja kolla lite själv vad som finns. (kan själv-syndromet)

  Det måste inte vara så avancerat. Vart brukar ni promenera omkring?
  Några förslag?
  //Anki
   
 2. Emtehed

  Emtehed Medlem

 3. n/a

  n/a Medlem

  Anki
  I Bahia Feliz finns Rocky Adventures. De åker på vandringar ut till de gamla vandringslederna i bergen, är det dem du menar?

  Jag har bott här i 8 ar och skulle inte rekommendera dej att du ger dej iväg själv på någon vandring uppe i bergen. Det är vanskligt att vandra ensam, marken rasar lätt här och det är inte lätt att hitta.
  Men en enkel vandring du kan göra är att gå från Maspalomas fyren till Playa Ingles stranden och tillbaka. Sen kan man promenera på strandpromenader överallt.
   

Dela sidan

 1. Hej! På den här webbsidan används kakor (cookies). De används för att göra användarupplevelsen bättre och för statistik. Om du fortsätter att använda webbsidan så samtycker du till användningen av kakor.
  Stäng notis