Väder Kanarieforum Hotellguiden Resor & Flyg Hyr bil Golf Webbkameror Artiklar Kontakta oss
Vädret just nu

Rabatterat spel med Nordic Golf på Teneriffa

Per-Eric Sandlin som är Initiativtagaren till Nordic Golf erbjuder hjälp till de medlemmar som vill spela på banor som Amarilla Golf & Country Club, Club de Golf Las Américas och Golf Costa Adeje till bra rabatterat pris, 60 euro. Normalpriset under vintersäsongen är på dessa banor 90 - 96 euro för ett 18-håls runda.

Vad som krävs för att spela till detta pris är ett NIE nummer, ett giltigt pass samt en fast adress på ön. För att visa att man har en adress på Teneriffa tar man med en räkning som är betald t.ex. från Telefonica eller elbolaget Endesa. Med dessa handlingar kan du registrera dig på den bana du vill spela på och få det rabatterade priset.

Dom som vill ha dessa förmåner och saknar NIE nummer måste gå till polisen i Playa Las Americas med ett nytaget foto passet och där ansöka om ett NIE nummer och samtidigt begära residencia. Nordic Golf kan hjälpa till vid detta besök.

Nordic Golf kom i gång med sin verksamhet 1 januari för att ge svenskar och andra skandinaver möjlighet att spela golf på södra Teneriffa till rabatterade priser men också för att skapa kontakter mellan golfspelare som bor eller tillbringar sin semester på Teneriffa.

Per-Erik har sedan tidigare förhandlat fram bra rabatter på golfbanorna Golf Costa Adeje, en 27-hålsbana, samt på korthålsbanan Los Palos.

Läs mer: Förteckning över golfbanor på Kanarieöarna