Väder Kanarieforum Hotellguiden Resor & Flyg Hyr bil Golf Webbkameror Artiklar Kontakta oss
Vädret just nu

Jag har vunnit 1,6 miljoner!

Så började ett mail som vi fick för två dagar sedan:

"Jag har vunnit 1,6 miljoner och vill göra en semestervecka med lyx och utan tanke på vad det kostar. Min man och jag har inte någon större erfarenhet av charterresande men nu vill jag bjuda min man på något riktigt lyxigt."

Grattis! Låter fantastiskt att plötsligt kunna vara ekonomiskt oberoende.

Vi på kanarieöarna.nu lät frågan gå vidare till Skandinaviens två största researrangörer, Fritidsresor och Ving. Även om man nu inte vinner en massa pengar kanske det ändå finns utrymme för att bjuda någon man vill överraska eller skämma bort.

Läs om de bästa förslagen nedan.

Tui/Fritidsresor föreslår:

Hej kanarieoarna.nu! Här kommer några olika alternativ som jag hoppas kan vara intressanta. Jag har sökt resor med avresa från Stockholm och under juli månad.

1. Mallorca

Utresa 3/7 Arlanda - Mallorca
Retur 10/7 Mallorca - Arlanda
Boende i Deya på Blue Unique
La Recidencia FFFFF Dubbelrum, amerikansk frukostbuffé

Totalpris 59 026:- för 2 personer inkl Av- och Ombokningsskydd, Semesterförsäkring samt flygmat. Transfer till Deya går inte att köpa till, därför rekommenderar vi hyrbil. En kostar från 1450:- för en vecka och hämtas/lämnas då på flygplatsen.

2. Mauritius

Utresa 18/7 Arlanda - Mauritius, via London
Retur 29/7 Mauritius - Arlanda, via London
Boende på i Trou d'eau Douce på Blue Selection Le Toussrok FFFFF Juniorsuite. Balkong eller markbalkong, havsutsikt. Halvpension.

Totalpris 70 026:- för 2 personer inkl Av- och Ombokningsskydd, Semesterförsäkring samt flygmat. Transfer ingår inte och kan inte köpas till, utan här tar man en taxi. Det är ca 55km från flygplatsen till Trou d'eau Douce.

3. Rhodos

Utresa 4/7 Arlanda - Rhodos
Retur 11/7 Rhodos - Arlanda
Boende i Lindos på Blue Selection Lindian Village FFFFF Svit. Markterrass, privat pool. Frukostbuffé.

Totalpris 42 466:- för 2 personer inkl Av- och Ombokningsskydd, Semesterförsäkring, flygmat och transfer.

Vings förslag:

Hej!
Jag har tittat igenom våra fina Top-Selection hotell och har tre mycket bra förslag till er.

Mallorca

Hotell La Residencia i Deiá, junior svit för två personer med frukostbuffé från 68 400:- med avresa från Arlanda den 17juli.

Kreta

Hotell Minos Beach i Aghios Nikolaos, större dubbelrum med havsutsikt och frukostbuffé från 43 980:- med avresa från Arlanda 15juli.

Teneriffa

Hotell Bahia del Duque i Playa del Americas, dubbelrum högre standard med havsutsikt och frukostbuffé från 37 350:- med avresa från Arlanda 20juli.

Priserna gäller för två personer med avresa från Arlanda och i mitten av juli. Priset avser grundpris med flyg och boende. Transfer, mat på flyget och försäkringar är sådant man får boka på som tillval om man vill ha.