Väder Kanarieforum Hotellguiden Resor & Flyg Hyr bil Golf Webbkameror Artiklar Kontakta oss
Vädret just nu

Vinn en resa! Lista på tävlingar om resor på nätet

Tävla om resor till Kanarieöarna:

Vi listar aktuella tävlingar på nätet där du kan vinna en resa.

Missa inte en tävling. Prenumerera på vårt nyhetsbrev där vi avslöjar nya tävlingar och rabatter på resor och berättar om tips om Kanarieöarna. Maila oss på info@kanarieoarna.nu för att gå med.

Här kan du vinna drömresan:

Några av våra största rese- och charterarrangörer ordnar ofta tävlingar om både charterresor, kryssningar och presentkort.

Här är de mest populära sidorna där du kan tävla:

Så motiverar du att du ska vinna

Många arrangörer kräver att du ska motivera varför just du ska vinna en resa. Här är några tips och tricks:

  1. Anpassa din motivering. Tänk på vilka juryn är: Vilket företag lottar ut resan? Har resan eller kampanjen något speciellt tema? Är det en träningsresa så motivera med en berättelse om hälsa, till exempel hur du vill hjälpa din partner att leva mer hälsosamt (förutsatt att det är sant såklart). Är det en seniorresa så kan du berätta om dina föräldrar som ska fira bröllopsdag snart. Våra liv innehåller så många berättelser bara vi tänker efter.
  2. Juryn gillar glädje så undvik sorgliga historier i din motivering. Berätta om positiva saker en vinst skulle innebära för dig och dina nära. Det är inget fel i att skriva "Jag vill ge mina barn en härlig solsemester på Kanarieöarna. Jag inte har haft möjlighet sen jag blev ensamstående". Det är att berätta om något positivt du kommer att göra. Alla gillar ju att sprida glädje, speciellt de i en tävlingsjury.
  3. Skriv inte för långt. Tänk på att företaget som anordnar tävlingen får in många bidrag att läsa. Och de kommer antagligen att vilja använda någon eller några meningar från din motivering, om du vinner resa, både i annonser och marknadsföring. Det är lättare om du skriver kort och koncist.

Lycka till!!